Dublin Noord

Dublin Noord AUTOVERHUUR

adres

Eastlands Car Hire facility, Swords

GDS-Code: DUB

Openingstijden

MA - ZO:

05:00 - 24:00

Vakanties:

05:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Dublin Noord

Wat maakt Autoverhuur Dublin Noord so speciaal?

Handige locatie: vestiging ligt dichtbij Dublin Internationaal Luchthaven.

Ga voor luxe: met topmerken die gemiddeld niet ouder zijn dan 3 maanden.

Blijf flexibel: wanneer je voor later betalen kiest is annuleren gratis.

Scherpgeprijsd: ga voor een betaalbare huurauto die binnen jouw budget past.

Autoverhuur Dublin Noord

Bezoek de Ierse hoofdstad op gemak met SIXT. Met Autoverhuur Dublin Noord huur je gemakkelijk een huurauto die bij jou past. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen tussen een Economy, Sedan, Luxe & Sportmodellen of een Personenbusje. Of kies voor een Cabrio tijdens de zomermaanden. Met boekbare extra’s maak jij je huurauto helemaal compleet. Kies bijvoorbeeld voor een extra bestuurder zodat je kunt afwisselen of een kinderzitje voor de kleine. Wees de baas van je eigen tijd en bezoek de stad op in geheel eigen planning.

Autoverhuur Dublin Noord

SIXT vestiging op Autoverhuur Dublin Noord

Rijd door Dublin in comfort en stijl met een huurauto van SIXT. Autoverhuur Dublin Noord vind je in blok D in het Eastlands autoverhuur voorziening. Met het openbaar vervoer zijn er een aantal busvervoerders die bij het vliegveld stoppen. Met Dublin Bus kan je vanaf het stadscentrum de lijnen 41, 102, 747 en 757 nemen. Met de auto rijd je ten noorden op de M50 tot aan knooppunt 3 voor Dublin Luchthaven. Volg vervolgens op de M1 de borden naar het autoverhuur. Vanaf M1 rijd je ten zuiden en gebruik je knooppunt 2, neem de afslag naar Dublin Luchthaven en volg ook hier de borden naar autoverhuur.

Ontdek Dublin met jouw huurauto

Met je huurauto rijd gemakkelijk bijvoorbeeld naar de Guinness fabriek, waar je meer te weten kunt komen over jouw favoriete Ierse bier. Leer over de rijke geschiedenis van Ierland in het Nationaal Museum. Of bezoek het Dublin kasteel waar de zetel van de Britse overheersing in het land gedurende meer dan 3 eeuwen zich bevond. Pret voor klein en groot vind je in het dierenpark van Dublin.