dublin city content
dublin city header
Autoverhuur

Dublin

Dublin Centrum

Dublin Centrum AUTOVERHUUR

adres

Q-Park, Marlborough Street, Dublin


Telefoon: +353-12352030

GDS-Code: DUB

Openingstijden

MA - VR:

08:00 - 18:00

ZA - ZO:

08:00 - 15:00

Vakanties:

09:00 - 15:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Goedkoop een auto huren in Dublin centrum

Dublin en omgeving kunt u op een ideale manier verkennen met een huurauto. In Ierland bij Sixt autoverhuur in Dublin centrum, kunt u voordelig een premium auto huren. Inmiddels hebben wij meer dan 100 jaar ervaring met het verhuren van auto's. Onze voertuigen zijn nooit ouder dan een half jaar en we bieden vertrouwde en degelijke merken zoals Audi en BMW. Met uw pc of tablet kunt u snel online een auto reserveren, die op het afgesproken tijdstip voor u klaarstaat. Op deze locatie zijn er personenauto's, stationwagens, sportauto's en SUV's beschikbaar. Uiteraard beschikken we indien u dat wenst over navigatie, kinder- en babyzitjes, winterbanden en autoradio's. Zo kunt u zorgeloos op weg met een auto die perfect op uw wensen aansluit. Tijdens de boeking kiest u voor een voertuigcategorie. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om te zorgen dat u op reis gaat in de door u gewenste auto. Is deze auto er niet? Dan krijgt u een vergelijkbare auto uit dezelfde categorie.

dublin city content
Bekijk meer Bekijk minder
woman driving navi

Ontdek Dublin centrum met Sixt autoverhuur

Met een huurauto Dublin centrum ontdekken heeft als voordeel dat u volledig op uw eigen tempo reist. De stad heeft diverse highlights. Ontdek de geschiedenis van het beroemde Guinness Bier, wandel in één van de stadparken en beleef kunst in het Irish Museum of Modern Art. De stad heeft daarnaast een bruisend uitgaansgebied: Temple-Bar. De Temple-Bar is een verzameling uitstekende kroegen in het middeleeuwse centrum. Voor een dag natuur reist u gemakkelijk met de auto naar Wicklow, een natuurgebied ten zuiden van de stad. Boek online of telefonisch om een auto te huren in Dublin centrum. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Sinead Long
( Station Manager )

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.4 / 325   Beoordelingen

Cristiano G.

Mi hanno risolto un problema, con gentilezza, senza chiedere niente. Grazie!

Rich G.

Really enjoyed working with the staff here. Especially Annie Marie, there were some complications with my information and I was growing very concerned but she worked with my girlfriend and I to sort it all out and everything went smoothly.

tom a.

Anne Marie is the coolest car agent you can meet