Thessaloniki Haven

Thessaloniki Haven AUTOVERHUUR

adres

2, Salaminos Street, 54625 Thessaloniki

GDS-Code: SKG

Openingstijden

MA - ZA:

09:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Thessaloniki Haven

Wat maakt autoverhuur Thessaloniki Haven zo speciaal?

Handige locatie:

Je vindt de vestiging vlakbij de hoofdingang van de haven.

Ruim aanbod:

Boeken met de zekerheid dat het model ook beschikbaar is.
 

Klantenservice:

Onze Engelssprekende medewerkers helpen je graag op weg.

Luxe voertuigen:

SIXT beschikt over luxe modellen van merken zoals BMW.

Autoverhuur Thessaloniki Haven

Ligt Griekenland binnenkort op de planning? Dan is een auto huren bij autoverhuur Thessaloniki Haven de perfecte manier om al het Griekse pracht te ontdekken. Kies voor topkwaliteit met een ruim aanbod aan voertuigcategorieën. Zo heb je de keuze uit onder andere een compacte of economische auto, cabrio, personenbusje, luxe & sportmodellen en meer. Geniet zonder zorgen van dit prachtige Griekse plaatsje en maak jouw boeking compleet met boekbare extra’s, zoals een kinderzitje, een navigatiesysteem of extra bestuurder. Geniet van een welverdiende vakantie met SIXT.

 

Autoverhuur Thessaloniki Haven

SIXT vestiging op Thessaloniki Haven

Geniet volop van deze historische stad met een huurauto van SIXT. Bij de haven van Thessaloniki is een auto huren bij SIXT snel en gemakkelijk geregeld. Vanaf de hoofdingang van de passagiers terminal vind je autoverhuur Thessaloniki Haven op zo’n 40 m lopen. Je rijdt dus bij aankomst op de haven bijna meteen weg in jouw nieuwe huurauto. De vestiging is tevens slechts 1.6 km verwijderd van het treinstation en vanaf het Thessaloniki Makedonia Luchthaven is het ongeveer 30 minuten rijden. Vanaf het station kan je buslijn 31 nemen om bij de haven te komen.

Ontdek Thessaloniki met jouw huurauto

Met een huurauto van SIXT kan je op gemak alle prachtige bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft zonder zorgen bezoeken. Bezoek de wereldberoemde Witte Toren. Prachtig om aan te zien, maar ook interessant om van binnen te bewonderen. Hier vind je namelijk een museum waar je leert over de geschiedenis van Thessaloniki. Bezoek tevens ook de indrukwekkende Galerius Rotunda.