couple car road summer
Thessaloniki

Auto huren Thessaloniki – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Thessaloniki

Bij autoverhuur Sixt kunt u op een zeer aangename wijze een auto huren in de prachtige Griekse plaats Thessaloniki. U kunt de gewenste huurauto al vooraf aan uw reis reserveren, bijvoorbeeld via uw reisorganisatie. Uiteraard kunt u ook zelf uw auto huren bij onze autoverhuur in Thessaloniki. Hiervoor kunt u gebruik maken van de moderne app, het callcenter of de website. U geeft de gewenste auto aan, de periode en de eventuele zaken die u bij wilt huren, zoals bijvoorbeeld een navigatiesysteem of een zitje voor kleine kinderen. Uiteraard kunt u ook aangeven welke locatie in de stad uw voorkeur heeft. Er zijn namelijk drie vestigingen van onze autoverhuur in Thessaloniki; in het centrum, bij de luchthaven en bij The Met Hotel.

couple car road summer
Bekijk meer Bekijk minder
woman driving trip

Direct vanaf de autoverhuur Thessaloniki gaan verkennen

De Griekse plaats heeft ontzettend veel te bieden en het is meer dan de moeite waard om Thessaloniki eens goed te gaan leren kennen. Dit gaat natuurlijk een stuk eenvoudiger met een gehuurde auto die bij u past. U rijdt met alle gemak naar alle bewonderenswaardige bouwwerken, als onder meer Triumph Arch of Galerius, The Rotonda, Forum of Thessaloniki en Kasteel De Witte Toren Van Thessalonica. Reist u met het hele gezin en zoekt u een leuk uitje voor kinderen? Dan is een bezoek aan Thessaloniki Municipal Zoo and Natural History Museum een absolute tip.

service city country

Een passende auto huren in Thessaloniki

Wij vinden het belangrijk dat u bij onze goedkope autoverhuur een auto kunt huren die perfect bij u past; of u nu een gezinsreis of een zakenreis maakt. Vanuit ons brede assortiment bieden wij u altijd een auto die goed aan uw wensen en voorkeuren voldoet. Binnen dit assortiment vindt u onder meer huurauto`s van Peugeot, Nissan, Suzuki, Chevrolet en Mercedes. U kunt een prijsvergelijking voor goedkope prijzen maken. Dit laat u gegarandeerd zien dat u bij ons huurt tegen aantrekkelijk voordeel. Kortom, een auto huren in Thessaloniki, bij onze verhuur, levert u voordelen op wanneer het gaat om de financiën, uw comfort en uw gemak.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties