airport generic 16
airport generic 10
AUTOVERHUUR

Mykonos Luchthaven

Mykonos Luchthaven

Mykonos Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Arrival Hall, 846 00 Mykonos


Telefoon: +30-22890-28862

GDS-Code: JMK

Openingstijden

MA - ZO:

09:00 - 21:00

Vakanties:

09:00 - 21:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Auto huren op Mykonos Airport: ontdek de mooiste stranden

Mykonos wordt wel het party-eiland genoemd, maar is ook beroemd om zijn mooie stranden. Talloze baaien kunt u op dit eiland in Griekenland vinden. Een goedkope huurauto van Sixt helpt u om de beste plekjes te ontdekken. Vooral als u een van onze navigatiesystemen huurt. Verder hebben we auto's met airconditioning voor als het warm is, maar u kunt natuurlijk ook voor een sportieve cabrio kiezen.

airport generic 16
Bekijk meer Bekijk minder
girl driving car sunset

Autoverhuur Mykonos Airport: start uw reis met een goede service

Onze balie in de aankomsthal is dagelijks geopend van 08.00 tot 22.00 uur, ook op feest- en zondagen. Vertrekt of arriveert uw vliegtuig buiten de openingstijden? Maakt u zich dan geen zorgen, want ook dan is het mogelijk om uw huurauto op te halen of in te leveren. Voor het boeken van goedkope autoverhuur hoeft u overigens helemaal niet afhankelijk van onze vestigingen te zijn. Via onze website, het telefoonteam of de mobiele app regelt u uw gewenste auto ook gemakkelijk en snel.

car mirror girl road coast

Auto huren op Mykonos voor extra vrijheid

Door een auto te huren op Mykonos Airport maakt u zich zelf een stuk onafhankelijker. U bent immers niet afhankelijk van het openbaar vervoer. Bovendien kunt u genieten van een bijna nieuwe auto, want Sixt verhuurt alleen voertuigen die jonger zijn dan een half jaar. Zorg dus voor deze waardevolle toevoeging van uw vakantie en huur een auto op Autoverhuur Mykonos Luchthaven.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.1 / 33   Beoordelingen

pietro r.

(Translated by Google) cheap and fast service

 

(Original)

economici e servizio veloce

Umut A.

I got a great deal on Carla car rental app for an Audi convertible. It was just €60 per day, elsewhere over €100 per day. Sixt staff made the experience seamless at pick up and drop off. They told me Audi and Mini Cooper convertible were available and I picked Audi A3 Convertible. Full insurance was quite pricey at the counter - an extra €200! But I previously purchased full insurance on Carla app only for €40. In any case, I returned the car spotless. Renting a car in Mykonos is a must and we enjoyed the convertible.

stamatis d.

Good expierience new cars friendly.