Mykonos Luchthaven

Mykonos Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Arrival Hall, 846 00 Mykonos

GDS-Code: JMK

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

09:00 - 19:00

Vakanties:

09:00 - 19:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Mykonos Luchthaven

Wat maakt SIXT Mykonos Luchthaven zo speciaal?

Handige locatie bij de luchthaven:

Aankomsthal Mykonos Airport (JMK).

24/7 inleveren:

Op aanvraag je huurauto terug brengen wanneer je wilt.

Goede service: 

SIXT medewerkers staan je graag in het Engels te woord.

Betaalbare luxe:

Huur SIXT premium klasse auto’s voor een economy prijs.

Auto huren op Mykonos Luchthaven

Een auto huren op Mykonos Luchthaven bij SIXT doe je voor vrijheid, mobiliteit en luxe comfort. Kies het voertuig dat het beste past bij je volgende trip. Met de bijboekbare extra’s van SIXT kan je bovendien de auto precies naar wens inrichten. Een hekel aan verdwalen? GPS wijst je de weg. Gaan er kinderen mee? Dan zitten ze veilig in de speciale kinderzitjes. De vloot vol eersteklas modellen huurauto’s en de SIXT medewerkers staan voor je klaar. Met een premium cabrio geniet je volop van het stralende weer en in een personenbusje is er plaats voor meer passagiers, plus alle extra bagage. 
 

Auto huren op Mykonos Luchthaven

SIXT 's locatie op Mykonos Airport

De SIXT autoverhuur Mykonos Airport vind je meteen in de aankomsthal van het vliegveld. De locatie is bereikbaar via taxi en ligt ongeveer 3 kilometer van Mykonos Port. Om, tegen een extra vergoeding, buiten de reguliere openingstijden je huurauto op te halen of weer terug te brengen dien je een aanvraag in. Onder vermelding van je vluchtnummer, emailadres en je mobiele telefoonnummer. Je huurauto parkeer je in de aangewezen SIXT parkeerplaatsen buiten de terminal. De sleutel laat je achter in de sleutel box naast de SIXT balie in de aankomsthal.
 

Ontdek Mykonos met je huurauto

Bij SIXT een auto huren op Mykonos Luchthaven betekent in een keer door van je vlucht om het eiland te verkennen. Agio Sostis, Elia, Kalo Livadi, je rijdt iedere dag naar een ander strand. Bezoek het klooster van Paleokastro, spot de pelikanen in de oude haven en geniet van de cafés en restaurants in Alefkantra. Van archeologie en folklore tot moderne kunst, er zijn ook genoeg museums te vinden. De beste plek voor de zonsondergang blijft de vuurtoren van Armenistis en je fotocollectie is niet compleet zonder een selfie met de Kato Milli windmolens.