Mykonos Nieuwe Haven

Mykonos Nieuwe Haven AUTOVERHUUR

adres

Tourlos area, New Port, 84600 Mykonos

GDS-Code: JMK

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

08:00 - 20:00

Vakanties:

08:00 - 20:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Mykonos Nieuwe Haven

Wat maakt een auto huren op Mykonos nieuwe haven speciaal?

Topmerken beschikbaar:

Ontdek het eiland in een Audi, BMW or Range Rover.

24-uurs teruggave:

Op verzoek kun jij jouw huurauto 24/7 terugbrengen.

Engelstalige, vriendelijke medewerkers:

Zij staan dag en nacht voor jou klaar.

 

Voordelige prijzen:

Tegen lage prijzen heb jij de keuze uit een luxe vloot.

Mykonos nieuwe haven auto huren

Azuurblauwe zeeën gevuld met kristalhelder water tegen het aangezicht van sfeervolle witte dorpjes. Wie heeft er nu geen zin om met de auto dit eiland rond te touren? Je huurt jouw auto eenvoudig bij autoverhuur Mykonos nieuwe haven en voor je het weet geniet jij van het ene na het andere pittoreske strand. Vertrek in één van onze sedans, SUV’s of voel de eilandwind in je haren in een cabrio. Maak je reis nog fijner door één van de extra’s te boeken, zoals een navigatiesysteem zodat jij geen strand of dorpje hoeft te missen of een Island travel fee als je ook andere eilanden wilt ontdekken.

Mykonos nieuwe haven auto huren

SIXT vestiging op Mykonos

Deze SIXT vestiging heeft geen kantoor, maar werkt met een Meet & Greet Service. Je vindt één van de medewerkers bij de uitgang van de nieuwe haven. Deze medewerker zal je verder helpen met het ophalen van jouw huurauto. Tegen betaling kun je de auto ook ophalen buiten openingstijden. Het inleveren van de auto kan op aanvraag 24 uur per dag, zodat jij optimaal van jouw huurauto gebruik kunt maken. Om de auto in te leveren, spreek je opnieuw af met een SIXT medewerker die je ontmoet bij de parkeerplaats bij de nieuwe haven.

Ontdek Mykonos met jouw huurauto

Trek eropuit met de auto om alle prachtige stranden van Mykonos te ontdekken. Elk strand heeft weer iets anders te bieden. Ga windsurfen op de golven bij Korfos, aanschouw indrukwekkende uitzichten vanaf het strand van Kaparis of ontspan op het paradijselijke strand van Plintri.