Kreta Iraklion Haven

Kreta Iraklion Haven AUTOVERHUUR

adres

Nearchou Avenue, 71307 Heraklion

GDS-Code: HER

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

08:00 - 20:00

Vakanties:

08:00 - 20:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Kreta Iraklion Haven

Wat maakt autoverhuur Kreta Iraklion Haven zo speciaal?

Concurrerende prijzen:

Je kunt de huurauto ook upgraden bij SIXT.

Flexibele locatie:

Ontdek Kreta gemakkelijk vanaf de SIXT locatie.

Engelstalige communicatie:

Medewerkers 24/7 bereikbaar in het Engels.

 

Achteraf betalen:

Wijzig of annuleer je boeking gratis en betaal later.

Kreta Iraklion Haven auto huren

Welkom op het prachtige eiland Kreta. Een auto huren van SIXT bij Kreta Iraklion Haven is helemaal perfect. Het is in de buurt van de ferry-haven en met een huurauto kun je hier overal naartoe. Er is een groot aanbod van fijne huurauto’s bij Kreta Iraklion Haven, waaronder veel gezinssedans en ruime SUV’s. Ook kinderstoelen, een automaat of navigatie behoren tot de vele extra mogelijkheden. En dat is wel zo fijn op Kreta. Check vooral ons vaste team van de autoverhuur van SIXT bij Kreta Iraklion Haven, die helpen je graag op weg.

 

 

 

Kreta Iraklion Haven auto huren

SIXT locatie Kreta Iraklion Haven

De autoverhuur van SIXT Kreta Iraklion Haven eenvoudig te vinden. Het is aan de Nearchou avenue op het haventerrein. En dat is heel dicht bij het oude centrum van Iraklion. De stad en de wegen zijn typisch Grieks, maar brengen je zeker overal naar toe. En met een comfortabele huurauto van SIXT maakt dat jouw reis meteen geweldig. Wanneer je teruggaat kun je de auto eenvoudig op het parkeerterrein van SIXT Iraklion Haven achterlaten en de sleutel in de daarvoor bestemde box stoppen. Het klantvriendelijke SIXT team staat altijd voor je klaar.

Ontdek Iraklion met je eigen huurauto

Kreta is een zonovergoten eiland en er gebeurt elke dag wel iets. De stad Iraklion is al een belevenis op zich. Je kunt er ronddwalen in het beroemde Archeologische museum of naar het paleis van Knossos. Ook is een dagtocht naar Agios Nikolaos of Spinalonga zeer aan te bevelen. Echt fantastische ervaringen en overal ben je omringt door de Griekse cultuur en de zon.