Mercedes cabrio pool spring
Kreta

Kreta auto huren

Kreta is het grootste eiland van Griekenland. Huur een auto op Kreta om al het moois van dit eiland te belevenn. Strand, cultuur, natuur en volop uitgaansgeledenheden: Kreta biedt een echte complete zomervakantie. Huur een auto vanaf één van de luchthavens: Kreta Chania (CHQ) en Kreta Heraklion (HER). Verspreid over het eiland vind je ook verschillende SIXT vestigingen waar je terecht kunt voor Kreta auto huren. Vanaf één van de luchthavens kun je jouw SIXT auto huren, onze vestigingen hebben ruime openingstijden. Het eiland ontdek je met een leuke compact auto of sedan maar wil je echt wat bijzonders kies dan een zomerse cabrio of sportauto!

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Kreta

Een auto huren op Kreta is de perfecte manier om je vakantie te beginnen. Huur een auto in Sardinië om de mooiste bezienswaardigheden te ontdekken. Van een SUV voor een gave tocht door de kloven en hoogvlaktes te verkennen of een leuk sedan om makkelijk de stadjes op het eiland aan te doen. Extra's zoals een tweede bestuurder of navigatie kun je eenvoudig bijboeken. Je kunt een auto huren voor de gehele vakantie met week- of langetermijnhuur, maar ook voor dagverhuur kun je bij SIXT terecht. Met ruime openingstijden kun je elke dag bij ons terecht.
 

Mercedes cabrio pool spring

Handige tips bij je bezoek aan Kreta, Griekenland

BENODIGDE DOCUMENTEN:

Als je je auto wilt huren op Kreta hebben we een geldig identiteitsbewijs en een rijbewijs van je nodig.

FLEXIBELE HUUROPTIES:

Je kunt de reservering van je auto makkelijk aanvragen en bevestigen, en de betaling tegen een kleine toeslag later afronden. Handig!

BOEKBARE EXTRA'S:

Reis je met je gezin? Je hoeft je kinderzitje niet zelf mee te nemen. Bij SIXT kun je een kinderzitje bijboeken. Zo voorkom je een hoop gesleep.

Beste plekken om te bezoeken op Kreta

Bezoek op Kreta zeker de Samariakloof in het nationaal park Madares. Voor veel mensen begint hun vakantie in Heraklion, de gezellige hoofdstad van het eiland. Je kunt er heerlijk struinen langs de Venetiaanse haven. Kreta auto huren: ideaal om de prachtige bezienswaardigheden van het eiland te bewonderen. Vlabij Heraklion vind je de Knossos opgraving, een Minoïsch paleis van ruim 4000 jaar oud.

Tips voor Kreta in de winter

In het voorjaar en najaar blijven de temperaturen op Kreta vrij mild, ideaal voor een actieve vakantie. Bezoek de Samariakloof of ga lekker wandelen door de hoogvlakte van Lassithi. Ook zijn de musea en opgravingen gewoon open. Doordat Kreta in de winter minder toeristisch is zie je meer van de authentieke cultuur op Kreta. Wil je op Kreta auto huren? Perfect plan om de vele authentieke stadjes te bezoeken. In de winter wordt er zelf raki gestookt en natuurlijk kun je die zelf komen proeven.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties