couple car road summer
crete city header
Autoverhuur

Kreta

Kreta

Auto huren Crete – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Het Griekse eiland Kreta staat niet alleen bekend om zijn mooie stranden en heerlijke klimaat, u kunt er ook veel interessante bezienswaardigheden zien. Een auto huren op Kreta is dus een goed idee, omdat u dan alle vrijheid heeft om het eiland te ontdekken. U kunt al direct van de luchthavens Kreta Chania (GDS-code: CHQ) en Kreta Heraklion (GDS-code: HER) met een van onze huurauto's vertrekken. Ook vindt u onze vestigingen in diverse plaatsen verspreid over het eiland.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkope autoverhuur op Kreta: eenvoudig geregeld

Met 2000 vestigingen wereldwijd zitten wij met een goede autoverhuur altijd bij u in de buurt. Bovendien kunt u ons overal bereiken via onze website. Bent u onderweg dan kunt u gebruik maken van onze mobiele app. Natuurlijk zijn wij ook bereikbaar via mail of op 023- 56 986 56. Boekt u via onze website dan kunt u bovendien onze tool voor prijsvergelijking voor goedkope huurauto's gebruiken. Daarnaast krijgt u ook een voordeliger huurtarief, wanneer u de auto online boekt. Maar voor welke optie u ook kiest, u kunt bij ons altijd rekenen op van maximaal een half jaar oud. Natuurlijk vinden wij goede service bij alle zaken rondom de autoverhuur in Kreta enorm belangrijk.

couple car road summer
Bekijk meer Bekijk minder
driving trip navi

Een auto huren op Kreta voor een mooie ontdekkingstocht

Heeft u de gehuurde auto met eventueel een optioneel navigatiesysteem tot uw beschikking, dan ligt Kreta te wachten op uw ontdekkingstocht. Verlaat de grotere badplaatsen eens voor een rit naar rustigere en onbekendere stranden. Wanneer u geïnteresseerd bent in geschiedenis, kunt u een auto huren om de opgravingen van het circa 4000 jaar oude paleis bij Knossos te bezoeken. Kreta heeft ook bijzondere natuurgebieden, zoals het strand Vai waaraan een palmenbos grenst. Of rij met uw auto van de autoverhuur in Kreta naar de Samariakloof, een van de grootsten van Europa. Omdat er zoveel te zien is op Kreta, is het een goed idee de optie voor een extra bestuurder bij te bestellen bij een van onze vestigingen voor autoverhuur op Kreta.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties