airport generic 19
Kos Luchthaven

Kos Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Arrival Hall, 853 02 Kos

GDS-Code: KGS

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA:

08:00 - 20:00

DI - ZO:

08:00 - 21:00

Vakanties:

08:00 - 21:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Een Auto huren op Kos Luchthaven

Met een huurauto van Sixt heeft u vanaf het vliegveld Kos de mogelijkheid het eiland uitstekend te bekijken. Dat kan met een personenauto, maar ook met voertuigen die plaats bieden aan een groter gezelschap. Ideaal voor vriendengroepen of meerdere families. Er is ruime keuze uit diverse modellen, afhankelijk van uw wensen: bijvoorbeeld een luxe auto, sportief model of automaat. Wie online reeds de auto reserveert, weet dat het gevraagde voertuig na aankomst gereed staat.

airport generic 19
Bekijk meer Bekijk minder
driving trip navi

Makkelijk bereikbaar

Een auto huren op het vliegveld gaat makkelijk en efficiënt, want de autoverhuur is te vinden in de aankomsthal van het vliegveld. De huurauto's bevinden zich in de parkeergarage van de luchthaven. Omdat het vliegveld (KGS) heel centraal op het eiland ligt, bent u met een bij Sixt gehuurde auto snel op uw plaats van bestemming. Goedkoop een auto huren op Kos Luchthaven kan op de voor u meest makkelijke manier, zoals telefonisch, via de mobiele app of via deze website waarbij u meteen ziet wat de kosten zijn via deze autoverhuur.

friends lake sunset

Een prachtig eiland

Wie aan komt vliegen, ziet vanuit het vliegtuig meteen waarom Kos zo'n populair eiland is voor toeristen. Er is geen betere manier denkbaar om de fascinerende landschappen, de culturele trekpleisters of de karakteristieke dorpjes met de witte huizen te bewonderen dan met een auto. Ga bijvoorbeeld naar Kardamena en vaar met de boot naar het idyllische Nissyros waar een vulkaan de grote trekpleister is. Ga shoppen op het plein van Eleftherias in het bedrijvige centrum waar ook vele restaurants te vinden zijn. Meer rust? Zet dan koers naar één van de vele stranden, zoals dat van Agios Stefanos. Heerlijk om te zonnebaden of te snorkelen, maar het strand ligt ook nabij goed geconserveerde ruïnes in de omgeving. Het oude stadje van Pili is een aanrader en met de auto goed bereikbaar, net als het bos van Plaka waar onder meer pauwen de aandacht trekken. Bezoek ook zeker enkele van de vele bergdorpjes op de helling van Dikeos, de hoogste piek op het eiland. Met uw gehuurde auto kunt u al deze plekken probleemloos bezoeken.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.4 / 5 Beoordelingen

Stefan O. S.

Das vorab reservierte Auto konnten wir pünktlich in Empfang nehmen. Der Service am Schalter war äußerst freundlich und kompetent, die Fahrzeugübergabe war, bei unserer Flugzeitverschiebung von fast zwei Stunden, ebenso völlig problemlos. Die sehr hilfsbereite Mitarbeiterin stand uns mit Rat und Tat auch am Feiertag zu Seite.

Tolles Personal, immer professionell, immer hilfsbereit, die nette junge Frau macht wirklich einen perfekten Job. Vielen Dank!!

 

(Translated by Google)

The pre-reserved car we were able to receive punctually. The service at the counter was extremely friendly and competent, the vehicle transfer was, with our flight time of almost two hours, as completely problem-free. The very helpful staff stood us with words and deeds also on the holiday to page.

Great staff, always professional, always helpful, the nice young woman really does a perfect job. Many Thanks!!

(Translated by Google) Excellent, the best office (department) of sixt that I have met from Staff primarily but also car. Recommended with eyes closed.

 

(Original)

Αριστα, το καλύτερο γραφείο (τμημα) της sixt που εχω γνωρίσει απο Προσωπικο πρωτίστως αλλα και αυτοκινητο. Συνίσταται με κλειστα μάτια.

genesio r.

Professionalità eccellente

Disponibili e pronti nel risolvere eventuali problemi

Servizio eccellente anche nella riconsegna in luoghi diversi dall’aeroporto

Auto pulita e nuova

Consigliato

 

(Translated by Google)

Excellent professionalism

Available and ready to solve any problems

Excellent service even when returning to places other than the airport

Clean and new car

Recommended