Kos Luchthaven

Kos Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Arrival Hall, 853 02 Kos

GDS-Code: KGS

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

08:00 - 21:30

Vakanties:

08:00 - 21:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Kos Luchthaven

Wat maakt SIXT Kos luchthaven zo speciaal?

Ruim aanbod:

Economy's en sedans  merken als  Opel en Volkswagen.

Makkelijk te vinden:

We helpen je met veel plezier verder in de aankomsthal.

Betaalbaar:

Op Kos luchthaven auto huren aan scherpe tarieven. 

Wanneer het jou past:

Verken het eiland in de sedan of economy van jou keuze.

Kos luchthaven auto huren

Wat dacht je van totale vrijheid tijdens je welverdiende vakantie op het Griekse eiland Kos? Voor een daguitstap naar de idyllische stranden in het zuiden, of een dagje cultuur in het grootste stadje van het eiland; met een huurwagen beslis jij over wat je doet en wanneer. Het vriendelijke personeel van SIXT op KGS zorgt ervoor dat je onmiddellijk kan vertrekken met je zo goed als nieuwe economy of sedan. of  Wil je op Kos luchthaven een auto huren, reserveer dan extra’s zoals een navigatiesysteem en de ferry/eiland-toeslag via de SIXT app.

Kos luchthaven auto huren

SIXT locatie op Kos luchthaven Hippocrates

’Hippocrates’ is de enige luchthaven op op dit Griekse eiland in de Egeïsche zee, vlakbij de Turkse kust. De luchthaven ligt in het midden van het eiland, op 22 km van Kos-stad. Je vindt de  SIXT-balie samen de andere verhuurbedrijven in de aankomsthal. Een paar honderd meters stappen en je zit achter het stuur van je comfortabele SIXT -huurwagen. Nu hoef je enkel je de motor te starten. Je brengt je huurauto op dezelfde plaats terug. Net als het ophalen, kan dit, indien nodig en op aanvraag, buiten de gebruikelijke openingstijden.
 

Ontdek Kos met je huurauto

Kos is niet alleen befaamd om zijn geschiedenis, maar ook om zijn hagelwitte stranden en prachtige thermische baden zoals die op het strand van Agios Fokas. In Kos-Stad, de hoofdplaats van het eiland, kan je naast de eeuwenoude plataan waaronder Hippocrates les gaf, ook verschillende archeologische sites zoals de tempels van Afrodite en Hercules bezoeken. Hou je vooral van kleine ongerepte stranden? Rijd dan met je SIXT-huurwagen naar het zuiden.  Verken hier ook het stadje Kefalos en geniet van dagverse vis en de lokale wijn op een van de terrasjes langs de Kamari-baai.