Kos

Huur een auto op Kos

Aangekomen op Kos stap je direct in je premium huurauto van SIXT. Of je nu per vliegtuig of boot aankomt op het eiland, er is altijd een SIXT vestiging waar we je direct kunnen ontvangen. Ons vriendelijke, Engels sprekende personeel helpt je graag op weg op het vliegveld of in de haven. Met onze beste prijsgarantie weet je zeker dat je de laagste prijs betaald van het hele eiland. Geen extra kosten voor gebruik van je creditcard of verborgen kosten bij ons. Rijd direct door naar je accommodatie in je nieuwe huurauto van één van onze topmerken. Als je voor een cabrio kiest ben je direct in de vakantiestemming en met een luxe SUV kan de hele familie en bagage mee in één voertuig.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten op Kos

Ga voor een luxe vakantie of zakenreis met onze cabrio’s, luxe en sportmodellen. Grote groepen kunnen gebruik maken van onze bestelbusjes, personenbusjes en SUV’s. Vakantiegangers met een strakker budget kunnen nog steeds genieten van het comfort van een nieuwe auto met een ruim aanbod aan economy, compact en Sedan voertuigen. Kinderen zijn veilig in onze kinderzitjes en met navigatie vind je altijd je weg. Het delen van de rijtijd kan eenvoudig als je voor een extra bestuurder boekt. Met onder andere wekelijks verhuur of weekendverhuur vind je altijd wat je nodig hebt.

SIXT diensten op Kos

Handige tips bij een bezoek aan Kos

Boekbare dekkingen:

Ga zelfverzekerd op reis en voorkom onaangename extra kosten door een premium dekking af te sluiten bij SIXT.

Benodigde documenten voor het huren van een auto in Kos:

Alle rijbewijzen uit EU landen worden geaccepteerd van huurder en bestuurder. Je moet minimaal één jaar in het bezit zijn van je rijbewijs.

Autoverhuur onder 25 jaar op Kos:

Vanaf 21 jaar en minimaal 1 jaar in het bezit van een rijbewijs huur je een auto op Kos. Onder 23 jaar betaal je een extra toeslag.

Wat te doen op Kos?

Dit prachtige eiland is ideaal voor een heerlijke vakantie. Een bezoek aan Kos-stad mag niet ontbreken. Palmbomen, terrasjes, en schattige straatjes vind je overal. Op slechts 14 km rijden ben je al in het pittoreske bergdorpje Zia. Huur een auto in Kos en verken het eiland in comfort.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties