couple car road summer
Autoverhuur
Kefalonia
Kefalonia

Auto huren Kefalonia – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES
couple car road summer

Een auto huren in Kefalonia

Sixt heeft over de hele wereld vestigingen en autoverhuur en Kefalonia hoort daar ook bij. Op Kefalonia vindt u twee locaties: Lixouri en Xi, aan de westelijke zijde van het eiland en niet ver van de luchthaven bij Argostoli. Dit eiland staat bekend om zijn gezellige haventjes en mooie stranden. Een bezoek aan de drukke haven van Fiskardo mag echter niet ontbreken. Daarnaast is het een bijzondere belevenis om de grote zeeschildpadden te zien die iedere ochtend naar Argostoli komen. Of u nu voor zakelijke redenen naar Kefalonia komt of om vakantie te vieren, een huurauto is altijd de beste optie. Op deze manier maakt u op een ontspannen manier en van heel dichtbij kennis met alle facetten van dit mooie stukje Griekenland.

Meer
driving trip navi
Flexibel op weg met een huurauto

Wanneer u ervoor kiest om een auto te huren, bent u niet afhankelijk van het openbaar vervoer en bepaalde reistijden. U kunt alles uit uw tijd halen door op de meest efficiënte manier te rijden. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om een navigatiesysteem bij te boeken, zodat u altijd overal de weg vindt. Er zijn vele manieren om een auto te huren in Kefalonia, bijvoorbeeld via het reisbureau, via internet, via onze mobiele app of per telefoon. Onze autoverhuur is zeven dagen per week op diverse tijden geopend, maar het is ook mogelijk om de auto buiten sluitingstijden op te halen of in te leveren.

service city country
Autoverhuur in Kefalonia

Bij een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's valt op dat wij niet alleen een zeer gedegen, maar ook een goedkope autoverhuur zijn. Zo bent u voordelig uit en bent u toch verzekerd van een goede auto. Een huurovereenkomst geeft zekerheid aan beide partijen. Wij nemen geen auto's in ons assortiment die ouder zijn dan een halfjaar. Online kunt u altijd op het gewenste moment de rekening inzien. U kunt ook online betalen, maar u kunt de rekening ook ter plaatse voldoen. Een Peugeot, een Nissan of een luxe Mercedes, al deze modellen zijn te huur bij onze autoverhuur op dit mooie Griekse eiland. Wij staan graag voor u klaar!

Jouw voordelen bij Sixt

Jouw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle locaties