airport generic 24
Kalamata Luchthaven

Kalamata Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Arrival Hall, 241 00 Kalamata

GDS-Code: KLX

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

08:00 - 20:00

Vakanties:

08:00 - 20:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Auto huren Kalamata Airport (KLX)

Voor een vakantie in Kalamata en omstreken is een huurauto van Sixt uitermate geschikt. De stad Kalamata in Griekenland is een populaire vakantiebestemming. Het is gelegen op het schiereiland Peloponessos en heeft diverse veerverbindingen met andere delen van het land. Op deze veerboten kunnen in de meeste gevallen auto's mee, waardoor u het hele land met uw huurauto kunt bereiken.

airport generic 24
Bekijk meer Bekijk minder
girl driving car sunset

Autoverhuur Kalamata Airport

Een auto huren op Kalamata Luchthaven is eenvoudig en voordelig. U kunt uw auto online, telefonisch of via uw reisbureau reserveren en deze bij aankomst op de luchthaven ophalen. Tijdens de openingstijden van de servicebalie kunt u ook ter plekke een auto huren. De balie is geopend van 8.00 uur tot 20.00 uur en op zon- en feestdagen van 8.00 uur tot 22.00 uur. De auto kan 24 uur per dag opgehaald en ingeleverd worden. Met uw gehuurde auto kunt u de bezienswaardigheden van de stad en de omgeving bezoeken. Het 13e-eeuwse kasteel en de mooie stranden zijn echte trekpleisters.

car mirror girl road coast

Een auto bij ons huren

Wij staan garant voor een goedkope autoverhuur en bieden tevens een goede service. Onze auto's zijn veilig en modern, we verhuren alleen nieuwe modellen. Met autoverhuur Kalamata Airport kunt u gaan en staan waar u maar wilt en uw vakantie of zakenreis zo optimaal mogelijk indelen. U hoeft geen rekening te houden met vertrektijden en routes van het openbaar vervoer, maar u bent helemaal eigen baas.