airport generic 16
airport generic 15
AUTOVERHUUR

Corfu Luchthaven

Corfu Luchthaven

Corfu Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Arrival Hall, 49100 Corfu

Openingstijden

MA - ZO:

06:30 - 22:00

Vakanties:

06:30 - 22:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Een auto huren op Corfu Airport is zo geregeld

Gaat u op vakantie naar het prachtige Corfu en wilt u een auto huren? Klop dan aan bij Sixt! Op Corfu Airport kunt u namelijk kiezen uit ons ruime aanbod van huurauto's. Onze duidelijk aan de oranje kleur te herkennen balie vindt u meteen al in de aankomsthal van het vliegveld. Vanzelfsprekend zijn we geopend wanneer het vliegveld zelf open is. Wanneer u telefonisch of via het internet reserveert, is een auto ophalen of inleveren buiten de openingstijden echter ook mogelijk.

airport generic 16
Bekijk meer Bekijk minder
car mirror girl road coast
Autoverhuur op Corfu Airport: haal meer uit uw vakantie

Natuurlijk kunt u vanaf Corfu Airport naar uw hotel of vakantiehuisje rijden en de rest van uw tijd snorkelend doorbrengen, maar dan zou u uzelf tekort doen. Er is op dit Griekse eiland veel meer te zien en te doen. Zo vindt u in de hoofdstad bijvoorbeeld dromerige kleine huisjes en een citadel uit de Venetiaanse periode. Ook bijzonder is het Achilleion, een paleis dat hier in de negentiende eeuw werd gebouwd door de Oostenrijkse keizerin Sisi. Door een auto te huren rijdt u verder ook eenvoudig naar de top van de 906 meter hoge Pandokrator. Dit is de hoogste berg van Corfu en bij helder weer is zelfs de hak van de laars van Italië zichtbaar.

couple sunset landscape
Een auto huren om het Griekse vasteland te bezoeken

Autoverhuur van Sixt biedt u tenslotte eveneens de mogelijkheid het Griekse vasteland te bezoeken. Na slechts iets meer dan een uur op de veerboot, rijdt u namelijk zo de ruige, bergachtige regio Epirus binnen. Hier vindt u behalve idyllische dorpjes en eenzame geitenhoeders ook de Vikoskloof. Met rotswanden van meer dan duizend meter hoog is dit een van de diepste kloven ter wereld.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 2.7 / 12   Beoordelingen

Joseph M.

Auto über ADAC gebucht. Der Mitarbeiter am Counter sprach hervorragende Deutsch und hat uns einen neuwertigen Wagen gegeben. Der Mitarbeiter am Parkplatz sprach hervorragend Englisch und hat seine Aufgabe souverän erledigt. Gerne nächstes Mal wieder Sixt Corfu.