Corfu

Huur een auto op Corfu met SIXT

Corfu is een van de meest romantische en mooiste eilanden van Griekenland. Als jij het geluk hebt om dit idyllische eiland te mogen bezoeken wil je het meeste uit jouw trip halen. Huur een auto op Corfu met SIXT om alles op je eigen tijd te ontdekken. Je vindt ons op de luchthaven van Corfu (CFU), zodat jij gelijk vanaf je vlucht de weg op kunt. Eenmaal aangekomen bij ons op de vestiging staan onze klantvriendelijke medewerkers klaar om je zorgeloos en snel de weg op te helpen. Daarna verlaat je onze vestiging en dit doe je bijvoorbeeld in een Compact model of ’s zomers wellicht zelfs in één van onze Cabrio’s.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten op Corfu

Door een auto bij SIXT te huren ben jij verzekerd van een kwalitatief goede auto tegen een betaalbare prijs. Onze voertuigen zijn gemiddeld maar drie maanden oud en rijden dan ook heerlijk. We hebben verschillende modellen, bijvoorbeeld een SUV waarin je heerlijk het eiland kunt doorkruisen. Maar ook een Compacte auto die je gemakkelijk in de kleine straatjes kunt parkeren. Geniet van Corfu in je eigen tijd en huur de auto vanaf weekendverhuur tot aan wekelijks verhuur. Om met een gerust hart op pad te gaan bieden wij je ook nog de mogelijkheid om een dekkingspakket bij te huren.
 
 

SIXT diensten op Corfu

Handige tips bij bezoek aan Corfu

Belangrijke documenten:

Zowel de huurder en de bestuurder moeten minimaal één jaar in het bezit van hun rijbewijs zijn.
 
 

Auto huren onder 18 jaar op Corfu:

De minimumleeftijd voor het huren van een auto op Corfu is 21 jaar, mits je minimaal één jaar in het bezit van je rijbewijs bent.
 

Autoverhuur zonder creditcard:

Alle krediet- en debetkaarten van internationaal erkende creditcardmaatschappijen worden op Corfu geaccepteerd.
 

Beste plekken om te bezoeken op Corfu

  • Corfu-stad: Huur een auto op Corfu en breng een bezoek aan Corfu-stad, ook wel Kerkyra. Deze hoofdstad met smalle straatjes heeft zelfs een plek op de Unesco Werelderfgoedlijst weten te bemachtigen en is de moeite waard.
  • Achilleion: Reis daarnaast af naar de Achilleion. Iedereen die vroeger de Sisi films heeft gekeken vindt deze plek zeker een bezoekje waard. Het prachtige stukje  met grandioze villa is namelijk de plek waar prinses Sisi van Oostenrijk haar zomers doorbracht.
  • Kassiopi: Kassiopi is een gezellige havenstad die je op het eiland vindt. Ga eerst hiken op de hoogste berg van het eiland, Pantokrator om zowel daar als in het stadje zelf van het mooiste uitzicht te genieten. Daarnaast vind je hier veel gezellige cafés.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties