Villebon-sur-Yvette

Huur een auto in Villebon-sur-Yvette met SIXT

Ook in Villebon-sur-Yvette kun van SIXT, ’s werelds meest toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten, op aan. Wij hebben een enorme vloot aan mooie huurauto’s die je voor een betaalbare prijs mee mag nemen. Huur een auto in Villebon-sur-Yvette om de plek letterlijk op eigen tempo te verkennen. Geef extra gas in jouw luxe Sportmodel of haal jouw SUV op bij ons op de vestiging waar onze klantvriendelijke medewerkers op je wachten. Zij staan 24/7 voor je klaar en spreken ook in Frankrijk gewoon Engels.
 

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Villebon-sur-Yvette

Naast Sportmodellen en SUV’s hebben wij nog veel meer in onze mars. Zo kan je bij ons ook terecht voor een premium sedan of een compacte auto. Je scoort bij ons een jong ding; de gemiddelde leeftijd van de auto’s is namelijk maar drie maanden oud. Met SIXT ga je veilig de weg op. Zo heb je de keuze om een dekkingspakket bij te boeken, waardoor ook die laatste zorg wordt weggenomen. Nu is de keuze aan jou: houd je het bij een weekendje met onze weekendverhuur optie of houd je hem een langere periode bij je met onze langetermijn verhuur optie?
 

SIXT diensten in Villebon-sur-Yvette

Handige tips bij bezoek aan Villebon-sur-Yvette

One-way huur in Villebon-sur-Yvette:

als je meer van Frankrijk wilt ontdekken is het mogelijk om aan one-way huur te doen. Hier zit dan wel een toeslag aan gebonden.

Benodigde documenten:

zowel de huurder als bestuurder moeten een geldig rijbewijs en paspoort kunnen overhandigen op het moment dat zij de auto huren.
 

Autoverhuur zonder creditcard:

het is bij ons in Villebon-sur-Yvette ook mogelijk om de auto prepaid te betalen.
 

Wat te doen in Villebon-sur-Yvette

Villebon-sur-Yvette is het perfecte gebied voor wandelaars. Zo zijn er een aantal highlights waar jij maar wat graag doorheen wilt hiken. Huur een auto in Villebon-sur-Yvette en rijd deze bijvoorbeeld eens naar Viaduc des Fauvettes. Een mooi uitzichtpunt over de vallei. Of ga naar La carrière de la Troche waar je steengroeve kunt bewonderen.
 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties