Versailles

Versailles auto huren

Het is heel eenvoudig om in Versailles een auto te huren bij SIXT. Onze vestigingen zijn makkelijk te bereiken en je bent ook zo weer op weg naar je volgende bestemming in een premium voertuig van SIXT. Als je niet veel extra ruimte nodig hebt raden we een compacte sedan aan waarmee je soepel door het verkeer beweegt en snel een geschikte parkeerplek vindt. Voor gezinnen of als je gewoon meer ruimte nodig hebt kies je voor een stationwagen. Tegen een scherpe prijs rijd jij al rond in de nieuwe modellen van onder andere BMW en Mercedes.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Versailles

Onze uitgebreide vloot bestaat naast onze luxe sedans en stationwagens ook uit ruime SUV’s en busjes voor groepen. Voor ieder gezelschap hebben wij een passend voertuig voor je klaar staan. Afhankelijk van de duur van je verblijf kies je onder andere voor wekelijks verhuur of weekend verhuur. Maak je boeking af met de extra’s die je nodig hebt. Kies bijvoorbeeld voor kinderzitjes, navigatie, een extra bestuurder en een aanvullende schadedekking.

 

SIXT diensten in Versailles

Handige tips bij een bezoek aan Versailles

Autoverhuur onder 25 jaar in Versailles:

Je huurt al een auto vanaf 18 jaar jaar met een rijbewijs dat nog minimaal 2 jaar geldig is. Bestuurders onder de 25 jaar betalen een extra bijdrage.

One- way huur in Versailles:

Wanneer vooraf aangevraagd is one-way huur in de vestigingen in Versailles toegestaan voor een extra bijdrage.

Navigatie en kinderzitjes:

Navigatie en baby- en kinderzitjes van 0-36 kg zijn gegarandeerd beschikbaar bij de boeking.

Wat te doen in Versailles?

Bij een bezoek aan Versailles kan je simpelweg niet om het Paleis van Versailles en de indrukwekkende paleistuinen heen. Dit is met reden een van de populairste bestemmingen in Europa. Met de auto ben je er zo en waan je je voor even in een hele andere wereld.

Wat te doen in Versailles in de winter?

In de winter zijn veel minder toeristen aanwezig in Versailles. Als je het paleis van Versailles en de stad in alle rust wilt bezoeken is dit het moment. Als je geluk hebt ligt er een laagje sneeuw over het paleis en de tuinen voor een sprookjesachtige uitstraling. Door bij SIXT Versailles een auto te huren ben je ook zo in Parijs om te genieten van de leukste musea, cafés en restaurants om aan de kou te ontsnappen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties