Tours Treinstation TGV

Tours Treinstation TGV AUTOVERHUUR

adres

2 Place De La Gare, 37700 Tours (St Pierre des Corps)

GDS-Code: TUF

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 19:00

ZA:

08:00 - 18:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Tours Treinstation TGV

Wat maakt een auto huren in Tours zo speciaal?

Keuze uit topmerken:

Rijd in stijl weg in een Mercedes of één van onze Audi’s.
 

Handige locatie:

De vestiging is centraal gelegen en zo vind jij ons eenvoudig.

24/7 klantenservice:

Vriendelijke, Engelstalige medewerkers staan voor je klaar.

24-uurs teruggave:

Lever je auto pas in als je echt álles hebt gezien.

Tours treinstation TGV auto huren

Ben jij een geschiedenis of kunstliefhebber? Huur dan een auto bij SIXT autoverhuur Tours treinstation TGV en leer alle verhalen uit deze stad en omgeving kennen. Ga in deze streek terug in de tijd in een stationwagen, SUV of een sedan. Je kunt hier verschillende extra opties bijboeken, zoals een navigatiesysteem om geen kasteel te hoeven missen of kies voor een extra bestuurder om de te rijden kilometers onder elkaar te verdelen en beide ongestoord van het landschap te genieten.

 

Tours treinstation TGV auto huren

SIXT vestiging Tour treinstation TGV

Omdat autoverhuur Tour treinstation TGV herkenbaar en praktisch gelegen is, zul jij ons makkelijk vinden. Vanuit Station St Pierre Des Corps TGV ga je naar rechts richting Rue Fabienne Landy. Loop rechts om het gebouw heen en na honderd meter vind je het SIXT kantoor tegenover je. Je levert je auto bij teruggave in bij dezelfde plek als waar je deze hebt opgehaald. Je kunt de auto in overleg en tegen vergoeding ook buiten openingstijden ophalen. Inleveren van de auto kan standaard 24/7. Je vindt de sleutelbox om de sleutels in in te leveren tegenover het SIXT kantoor.

Ontdek Tours met jouw huurauto

De cultuur en geschiedenisliefhebber brengt in Tours een bezoek aan de Kathedraal Saint-Gatien, de Basiliek Saint-Martin en het Musée du Compagnonnage. Wie van architectuur houdt, gaat naar het Centre International de Congrès Vinci. Uiteraard mag een autotocht langs alle kastelen in de Loire streek niet ontbreken als je in Tours bent.