city sf content people5
Saint-Étienne

Auto huren in Saint-Étienne: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Verken de bruisende stad Saint-Etienne met autoverhuur van Sixt

Saint-Etienne is de hoofdstad van de Franse Loire, met uitzicht op de bergen en de mooiste oude gebouwen. Hier kunt u een hoop plekken bewonderen en dingen meemaken, maar dan heeft u wel vervoer nodig. Een auto huren in Saint-Etienne is dan ook een prima manier om uzelf te verplaatsen, en dat hoeft niet eens duur te zijn. Op het centraal station van Saint-Etienne staat altijd een auto op u te wachten van maximaal een half jaar oud. Bovendien kunt u hier de auto na afloop 24 uur per dag weer inleveren. 

city sf content people5
Bekijk meer Bekijk minder
car trip winter

Gebruiksgemak zit standaard in het pakket

Wij bieden u een totaal pakket van diensten. Dat begint met onze bereikbaarheid: met ruim 4000 verhuurlocaties wereldwijd en meer dan 180.000 huurauto's, kunt u altijd een auto huren die aan uw wensen voldoet. U kunt een auto huren door langs te komen in één van onze autoverhuur vestigingen, maar ook kunt u een auto huren door te bellen of via de website. Bent u al onderweg en wilt u zo snel mogelijk een auto regelen? Maak dan gebruik van de mobiele applicatie voor smartphone, PDA of tablet. Betalen is gemakkelijk, want dit kunt u direct doen of nadat u de rekening per post of mail heeft ontvangen.

girls car trip

Kies voor de veiligste optie

U kunt de goedkope autoverhuur altijd zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Zo kunt u ervoor kiezen om er een navigatiesysteem bij te boeken, of eventueel een kinderzitje als u de kinderen meeneemt. Vooraf doen wij bij onze autoverhuur in Saint-Etienne voor u een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Op die manier kunt u de voordeligste optie kiezen en zo houdt u geld over om iets leuks te gaan doen in Saint-Etienne. Een all-risk verzekering krijgt u altijd bij uw auto, ook als u een extra bestuurder heeft. Dankzij Sixt autoverhuur in Saint-Etienne kunt u dan ook zorgeloos door de stad cruisen en eventueel zelfs de omgeving verkennen. Een auto huren in Saint-Etienne was nog nooit zo makkelijk.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties