Poitiers Treinstation

Poitiers Treinstation AUTOVERHUUR

adres

97 Boulevard du Grand Cerf, 86000 Poitiers

GDS-Code: PIS

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA:

07:00 - 12:30

14:00 - 19:00

DI - ZA:

08:00 - 12:30

14:00 - 19:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Poitiers Treinstation

Wat maakt autoverhuur Poitiers Treinstation zo speciaal?

Handige locatie:

Gelegen op een kleine loopafstand vanaf het treinstation.
 

24 uur terugbrengen:

Breng jouw huurauto op elk moment van de dag terug.

Klantenservice:

Onze collega’s spreken Engels en helpen jou graag op weg.

 

Betaalbaar:

Een auto huren kan voordelig zijn en past binnen elk budget.

Autoverhuur Poitiers Treinstation

Ga voor stijl en comfort met SIXT autoverhuur. In Poitiers kan je met autoverhuur Poitiers Treinstation gemakkelijk een auto huren die aan al jouw eisen voldoet. SIXT heeft een huurauto voor iedere type bezoeker van de Franse stad. Met voertuigcategorieën zoals een SUV, sedan, cabrio, compacte auto’s, personenbusjes en meer, ben je verzekerd van een huurauto die bij jou past. Ontdek Poitiers op eigen planning en kies voor boekbare extra’s om jouw reis nog aangenamer te maken. Kies bijvoorbeeld voor een kinderzitje, extra bestuurder of navigatiesysteem, en ontdek het pracht van de stad met SIXT.

Autoverhuur Poitiers Treinstation

SIXT vestiging op Poitiers Treinstation

Kom jij aan in de stad met de trein? Dan is autoverhuur Poitiers Treinstation de ideale plek om jouw volgende huurauto op te halen. Je vindt de vestiging door het treinstation te verlaten en richting het busstation te lopen. Steek bij het zebrapad over en je hebt de vestiging gevonden. Je parkeert het voertuig bij de vestiging wanneer je dat wilt terugbrengen. Mocht je de huurauto buiten openingstijden willen terugbrengen, parkeer het voertuig dan op het Effia parkeerplaats 2, niveau -1. De sleutels kunnen worden achtergelaten in het sleutelkastje die te vinden is bij de vestiging.

Ontdek Poitiers met jouw huurauto

In het oude stadscentrum van Poitiers kan je genieten van vele historische gebouwen. Bezoek bijvoorbeeld de 4e-eeuwse Baptisterium van Sint-Johannes, dit is tevens de oudste kerk van Frankrijk. Bekijk ook het Notre-Dame la Grande en het Paleis van Poitiers. Genieten van cultuur en geschiedenis kan in het Sainte Croix Museum.