Orléans Treinstation SNCF

Orléans Treinstation SNCF AUTOVERHUUR

adres

Avenue de Paris, 45000 Orleans

GDS-Code: ORE

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZA:

08:00 - 18:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Orléans Treinstation SNCF

Wat maakt autoverhuur Orléans treinstation zo speciaal?

Handige locatie:

Vanuit het treinstation ben jij snel op je eerste bestemming.

Engelssprekende medewerkers:

Je communiceert 24/7 met onze medewerkers.

Topmerken beschikbaar:

Rijd weg in een stijlvolle BMW en geniet van extra luxe.

 

Blijf flexibel:

Betaal later en verander je boeking gratis als plannen wijzigen.

Autoverhuur Orléans treinstation

Gelegen in midden Frankrijk vind je de levendige universiteitsstad Orléans. Centraal gestationeerd in de stad is SIXT autoverhuur Orléans treinstation. Pak de trein naar Frankrijk en spring daar zo je auto in om aan je avontuur te beginnen. In een van de SUV’s, sedans of stationwagens begin jij comfortabel aan jouw trip naar Orléans en omgeving. Je maakt jouw reis nog comfortabeler in een premium auto of door het bijboeken van een van onze extra’s. Vraag een persoonlijke schadedekking aan voor een zorgeloze rit en installeer kinderzitjes en maak er met de hele familie en mooie vakantie van.

Autoverhuur Orléans treinstation

SIXT vestiging op Orléans treinstation

SIXT autoverhuur Orléans treinstation heeft geen eigen kantoor, maar de sleutel en het huurcontract liggen voor je klaar bij de receptie van het centraal gelegen Ibis hotel. De auto staat vervolgens voor je klaar in de ‘Gare’ parkeerplaats aan de Rue Saint Yves. Je vindt deze door vanuit het treinstation Pier 1 te volgen. Hier lever je de auto na je huurperiode ook weer in. Teruggave van de auto kan 24/7. Zo kun jij optimaal van alle voordelen van jouw huurauto gebruikmaken.

Ontdek Orléans met jouw huurauto

Orléans is een van de oudste steden van Frankrijk en heeft daarom een historische charme. Dit zie je ook terug in de gebouwen die je in deze stad vindt. Een bezoek aan de prachtige Sainte-Croix kathedraal mag dan ook zeker niet ontbreken bij een bezoek aan Orléans. Je kunt dit combineren met de Route Jeanne d’Arc die door de stad en langs de kathedraal loopt.