BMW car street spring
Neuilly-sur-Seine

Auto huren Neuilly-sur-Seine – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur Neuilly-sur-seine

Het autorijden in de stad Parijs is alleen weggelegd voor ervaren chauffeurs,maar het is geen enkel probleem om de buitenstad Neuilly-sur-seine te verkennen met een huurauto van autoverhuur Sixt. Neuilly-sur-seine leent zich bij uitstek voor een verkenning per huurauto. Of u de stad nu zakelijk of privé bezoekt. Via Sixt autoverhuur Neuilly-sur-seine beschikt u altijd over het juiste vervoer om uw eigen keuzes te maken.

BMW car street spring
Bekijk meer Bekijk minder
woman smiling street

Goedkope autoverhuur

Neuilly-sur-seine ligt enkele kilometers ten westen van de Franse hoofdstad. Technisch gezien zijn de steden vergroeid en officieel is Neuilly-sur-seine dan ook een buitenwijk van Parijs. Het voordeel van een verblijf in deze buitenplaats is dat u de drukte van de stad ontvlucht, terwijl de verbindingen met openbaar vervoer naar de stad prima geregeld zijn. Als u een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's doet, zult u merken dat een auto huren in Neuilly-sur-seine een goede optie is. U kunt de auto huren in de stad zelf en u kunt kiezen uit een ruime keuze van jonge en moderne huurauto's. Bent u zakelijk op reis omdat u een van de vele internationale bedrijven in Neuilly-sur-seine bezoekt, dan kiest u voor een zakelijke sedan. Wilt u privé de regio verkennen, dan is een stationcar misschien praktischer of als u Parijs in wilt, dan is een kleine stadsauto weer een goede keuze van auto huren. Bij ons krijgt u altijd een auto mee die nooit ouder is dan een half jaar. Deze jonge, moderne auto's zijn probleemloos uit te rusten met bijvoorbeeld een modern navigatiesysteem zodat u altijd op tijd op uw afspraak arriveert.

car window rain road

Autoverhuur Neuilly-sur-seine

Door een auto te huren in Neuilly-sur-seine bent u baas over uw eigen agenda. U vliegt naar een van de luchthavens van Parijs: Charles de Gaulle (CDG) of bijvoorbeeld Le Bourget (LBG) of pakt de TGV naar het treinstation van de hoofdstad. Vandaar uit is het eenvoudig om een auto te huren in Neuilly-sur-seine. Zakelijk kunt u zo meerdere adressen op een dag afwerken en privé heeft u veel meer mogelijkheden om de stad en omgeving te verkennen op uw eigen manier en in uw eigen tempo.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties