Auto huren in Nantes

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Onze diensten vanaf Nantes

Auto huren Nantes – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Nantes – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Hoeveel redenen heeft iemand nodig om Nantes te bezoeken? "Weinig," kunt u denken, maar daarmee doet u zichzelf tekort. Nantes aan de zuidrand van het Franse Bretagne kunt u bijvoorbeeld zakelijk bezoeken omdat het een belangrijke doorvoerhaven van de Franse (petrochemische) industrie is. U kunt Nantes bezoeken vanwege het (roemruchte) verleden als doorvoerplaats van slaven, maar ook van granen en ander voedsel. Waaronder Loire wijnen. En u zou Nantes kunnen bezoeken omdat het gewoon een mooie Franse stad in één van de mooiste Franse streken is. Wat uw reden ook is: als u de stad en omgeving echt wilt leren kennen, is een auto huren in Nantes de beste oplossing.
Auto huren Nantes: snel en veilig

Auto huren Nantes: snel en veilig

Bretagne is bij autoliefhebbers en autoreizigers geliefd vanwege de vele prachtige wegen die het royale landschap ontsluiten. Bochten rijgen zich aaneen, heuvels rijzen op aan de horizon en zodra u moe wordt heeft elk dorp een goede kroeg met eerlijk eten en drinken. U kunt Nantes gebruiken als uitvalsbasis voor uw verkenning van de stad en streek. U vliegt eenvoudig en goedkoop op Aéroport Nantes Atlantique (NTE) waar u na een prijsvergelijking voor goedkope prijzen altijd bij autoverhuur Sixt zult slagen. Autoverhuur in Nantes vindt u ook bij het TGV-station van de stad zodat u direct na aankomst met uw huurauto kunt vertrekken. Wij hebben alleen hele jonge auto's in de verhuur zodat u niet alleen voor goedkope autoverhuur , maar ook voor een betrouwbare auto bij ons terecht kunt. En u kunt zelfs via uw smartphone bij ons een auto huren.
Auto huren Nantes en omgeving

Auto huren Nantes en omgeving

Een auto huren is ideaal om de oude binnenstad van Nantes te ontdekken. Tijdens WOII heeft de stad weliswaar zwaar geleden onder bombardementen, maar de stad is vrijwel geheel hersteld van die verwoestingen. U kunt rustig rontoeren in uw auto en pleintjes en andere locaties verkennen in uw eigen tempo. Autoverhuur en Nantes gaan hand in hand als het gaat om het ontdekken van deze rustige stad in een schitterende en rustieke omgeving.
Show more
Handige weetjes voor huren in Nantes
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Nantes?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Nantes dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Nantes.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Nantes?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Nantes. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen
Klantreviews & feedback
4,7
Op basis van 4241 reviews
De route naar SIXT
(4,9)
Op de SIXT-vestiging
(4,9)
Overgave voertuig
(4,8)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Nantes
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Nantes?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Nantes?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Nantes?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?