Montceau-les-Mines

Huur een auto in Montceau-Les-Mines

Wil je na een zachte landing op Lyon Saint-Exupéry (LYS) in alle comfort meteen door? Huur een auto in Montceau-Les-Mines en SIXT is je snel en efficiënt tot dienst. Met premium huurauto’s in de nieuwste modellen rij je in stijl naar je volgende bestemming. Onderweg ervaar je alle comfort van een luxe voertuig, terwijl je economy prijzen betaalt. De uitgebreide vloot van SIXT tot je beschikking, dus de perfect passende SIXT huurauto staat voor je klaar. Is dat een station wagon die ruimte biedt aan alle reizigers, plus bagage? Die is in een handomdraai gereserveerd. Voorkeur heeft voor een automaat? Ook dan kan je bij SIXT terecht voor een premium sedan.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Montceau-Les-Mines

Bliksembezoek of business trip, huur een auto in Montceau-Les-Mines voor een weekend of midweek. Ga je voor lange termijnverhuur, zoals een vakantie, dan biedt SIXT je bovendien extra voordeel. Bij SIXT autoverhuur Montceau-Les-Mines heb je de keuze uit premium modellen luxe Sedans en station wagons van nog geen drie maanden oud. Rust je SIXT huurauto uit naar wens met de boekbare extra’s. Wil je er een extra bestuurder bij, dan kan dat, en wie met kleine kinderen reist, die reserveert kinderzitjes voor de veiligheid.

SIXT diensten in Montceau-Les-Mines

Handige tips bij bezoek aan Montceau-Les-Mines

Autoverhuur zonder credit card Montceau-Les-Mines:

zonder credit card biedt SIXT je verschillende betaalopties om een huurauto te reserveren.

Flexibele huuropties:

kies voor de optie later betalen en SIXT biedt je meer flexibiliteit met het voordeel van gratis annuleren.

One way verhuur:

huur een auto in Montceau-Les-Mines aan het begin van je reis en lever hem aan het eind op een andere locatie in.
 

Wat te doen in Montceau-Les-Mines

Wijnproeverijen langs de Grand Cru, Montceau-Les-Mines in de prachtige Franse streek de Bourgogne, bij de rivier de Loire, geeft je toegang tot de mooiste plekken. Dit is wat Frankrijk zo populair maakt. Heerlijk eten, wereldberoemde wijnen en pittoreske dorpen. De lokale geschiedenis zie je in het Mijn museum in Blanzy en ga naar de kleine haven langs het Canal du Centre.

Wat te doen in Montceau-Les-Mines in de zomer

Ga picknicken bij het Lac du Plessis, waar iedere zomer het festival l’Ete du Lac, of ga voor de ontspanning een dagje vissen in Saint-Amedee of Bois du Leu. Dans de tango op het Tango, Swing en Bretelles accordeonfestival met locaties in Montceau, Saint-Vallier en Blanzy. Op 14 juli vier je de Franse onafhankelijkheid op het plein, met vuurwerk.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties