Auto huren in Mauguio

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Onze diensten vanaf Mauguio

Auto huren Mauguio – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Mauguio – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Als u snel en probleemloos een auto wilt huren in Mauguio, kies dan voor Sixt autoverhuur. Het in het zuiden van Frankrijk gelegen Mauguio is de toegangspoort tot het mooie Middellandse Zeegebied. Ga met uw huurauto naar de badplaats Carnon-Plage, de nabijgelegen Pyreneeën, de botanische tuin Jardin des Plantes of het museum Fabre, dat een van de belangrijkste kunstcollecties van Frankrijk herbergt. Onze autoverhuur in Mauguio is gevestigd in de terminal van de luchthaven Montpellier (MPL). U ontdekt hier geweldige autoverhuur aanbiedingen van verschillende merken en typen stadsauto's, stationwagen, SUV's, cabrio's en sportauto's.
Snel en voordelig een auto huren in Mauguio

Snel en voordelig een auto huren in Mauguio

De stad Mauguio ligt 11 kilometer ten oosten van Montpellier en is circa 4 tot 6 meter boven de zeespiegel gelegen. Onze dagelijks geopende autoverhuur in Mauguio staat bekend om zijn betrouwbaarheid, efficiëncy en hoge serviceniveau. Ga voor een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's en pik er de meest voordelige Peugeot, Fiat, VW, Opel, Citroën, Mercedes, BMW of Ford uit. Uw auto is maximaal een half jaar oud en brengt u moeiteloos en veilig naar alle toeristische hoogtepunten van de stad en de regio. Rijd naar het beroemde Place de la Comedie, neem een kijkje bij de kathedraal Saint-Pierre en bewonder de Arc de Triomphe. Met een auto huren in Mauguio is alles binnen handbereik. En als u weer huiswaarts gaat, kunt u de huurauto zowel overdag als 's nachts inleveren.
Reserveer thuis al uw favoriete auto

Reserveer thuis al uw favoriete auto

Mauguio heeft een rijke geschiedenis. Het is de eerste middeleeuwse stad van Neder-Languedoc en de thuisbasis van de grootste Spaanse gemeenschap in Frankrijk. Mauguio heeft een betoverende flora en fauna, wat een auto huren bijzonder aantrekkelijk maakt. U krijgt bij uw huurauto 500 vrije kilometers, zodat u ontspannen en zonder extra kosten door de regio kunt toeren. Krijgt u er al zin in? Reserveer thuis al online via onze website of onze app voor Iphones en iPads uw favoriete auto. Voor een telefonische reservering is het nummer +31(0)23 56 986 56 altijd bereikbaar. Boeken kan 24 uur per dag. Profiteer tevens van onze speciale aanbiedingen voor goedkope autoverhuur. Met een optioneel navigatiesysteem erbij, weet u straks elk plekje in Mauguio en omgeving te vinden.
Show more
Handige weetjes voor huren in Mauguio
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Mauguio?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Mauguio dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Mauguio.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Mauguio?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Mauguio. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen
Klantreviews & feedback
4,7
Op basis van 1285 reviews
De route naar SIXT
(4,9)
Op de SIXT-vestiging
(4,7)
Inlevering voertuig
(4,7)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Mauguio
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Mauguio?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Mauguio?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Mauguio?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Mauguio

Meer weergeven