Le Havre city content
Le Havre

Auto huren Le Havre – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren bij Sixt autoverhuur is een goede mogelijkheid om Le-Havre en omgeving te verkennen. Autoverhuur Le-Havre beschikt over een grote vestiging vlakbij het centrum en de cruise terminal. 

ALLE SIXT LOCATIES

Verken Normandië vanuit Le-Havre

Gewone auto's, sportauto's en SUV's; deze huurauto's en ook busjes staan allemaal op Quai de Southampton 87 voor u klaar om direct de weg mee op te gaan. De formaliteiten van de huurovereenkomst worden snel geregeld en u wordt over alle extra opties geïnformeerd. Zo kunt u kiezen voor een kinderzitje of een handig navigatiesysteem. Ook het aanmelden van een extra bestuurder gaat in één moeite door. U krijgt uitleg over de borg en misschien sluit u graag een all-risk verzekering af. Samen met u wordt een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's gemaakt, zodat u zeker weet dat u de voordeligste keuze neemt.Een auto huren in Le-Havre kan ook vooraf vanuit huis. U belt gewoon ons boekingsnummer of regelt de goedkope autoverhuur via deze website. Heeft u haast en ontbreekt het u aan tijd, dan kunt u altijd nog onderweg autoverhuur Le-Havre bereiken door gebruik te maken van onze gebruiksvriendelijke mobiele app. 

Le Havre city content
Bekijk meer Bekijk minder
Le Havre city small3

Indrukwekkende cultuur en natuur

Le-Havre is na Rouen de grootste stad in Normandië. De stad ligt aan de oever van de Seine en is de tweede havenstad van Frankrijk. Le-Havre werd gesticht in 1517 en werd in de Tweede Wereldoorlog grotendeels verwoest. Het herbouwde centrum van de stad werd in 2005 door de UNESCO tot werelderfgoed verklaard. Een auto huren om deze binnenstad te bekijken loont zeker de moeite. Ook de stranden aan de Atlantische kust zijn een bezoek per auto meer dan waard. Ook hier speelt de geschiedenis een grote rol, terwijl bovendien de witte rotswanden aan de stranden een schitterend decor vormen.Een auto huren in Le-Havre maakt ook een bezoek aan de omliggende steden mogelijk. Rouen, Deauville en Caen bijvoorbeeld. Er valt hier van alles te zien en ook de Normandische natuur is beslist de moeite waard om doorheen te rijden!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties