Duinkerke

Duinkerke auto huren

Denken we aan Duinkerke, dan denken we zowel aan de Wereldoorlogen en de prachtige bezienswaardigheden van de stad. Zo kun je in Duinkerke met je familie terecht voor Parc Zoologique de Fort-Mardyck en met mede-geschiedenisliefhebbers voor het Oorlogsmuseum Duinkerke 1940. Als je al deze sites en andere prachtige plaatsen van de stad op je eigen tempo wilt bezoeken, moet je zeker de SIXT autoverhuur inschakelen. Wij hebben namelijk personenbussen en SUV’s voor je waarmee je je familie of je grote groep vrienden naar Duinkerke kunt meenemen. Het beste van al is dat de SIXT vestiging naast de D601 en D940 ligt waardoor je in een instant alle verborgen plekken van Duinkerke kunt ontdekken.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Duinkerke

Zoals vermeld hebben wij SUV’s en personenbussen, maar toch kun je bij ons voor veel meer auto’s terecht. Zo bieden we je ook nog economy wagens, sedan’s, cabrio’s, compacte auto’s, bestelbussen en luxe & sportmodellen aan. Elke wagen kun je volledig afstemmen op je vakantie aangezien je er extra’s kunt aan toevoegen zoals een extra bestuurder, kinderstoelen en een navigatiesysteem. Als je bij ons een voertuig huurt, dan kun je ook de huurperiode zeer gemakkelijk aan je trip aanpassen. Dit is omdat wij met een eendagshuur, wekelijks verhuur, weekendverhuur en langetermijn verhuur werken.

Handige tips bij het bezoek aan Duinkerke

Autoverhuur zonder creditcard in Duinkerke:

Bij ons kun je geen auto huren zonder creditcard, want wij aanvaarden geen cash. Als je met je creditcard betaalt, dan rekenen wij geen extra kosten aan.

Benodigde documenten voor het huren van een auto in Duinkerke:

Het enige wat je nodig hebt is een rijbewijs en identiteitskaart. Wij zorgen er dan weer voor dat alle dekkingspapieren in orde zijn.

Autoverhuur onder 25 jaar in Duinkerke:

Ben je jonger dan 25 jaar en wil je met een SIXT auto de stad doorkruisen? Dan kan dit gerust want bij ons is iedereen boven de 18 jaar welkom.

Wat te doen in Duinkerke?

Duinkerke is een enorm veelzijdige stad en dat wordt duidelijk als we de verscheidene bezienswaardigheden ontdekken. Zo kun je met je volledig gezin in deze stad terecht voor het kindermuseum Musee Portuaire en de dierentuin Parc Zoologique de Fort-Mardyck. Heb je een voorliefde voor wondermooie monumenten, dan zijn de Jardin des Sculptures en het Monument à Georges Guynemer een must-visit.

Wat te doen in Duinkerke tijdens de winter?

Ook tijdens regenachtige winterdagen kun je veel beleven in Duinkerke. Zo kun je er als kunstliefhebber terecht voor een bezoek aan het Musee des Beaux Arts of Théâtre Le Bateau Feu waar je kunst terugvindt in al haar prachtige vormen. Wil je meer de geschiedkundige kant opgaan in Duinkerke? Dan moet je zeker binnenstappen in het Oorlogsmuseum Duinkerke 1940, waar er voldoende parkeerplaats is voor je SIXT auto. Je dag op een entertainende manier afsluiten kan in Casino Tranchant de Dunkerque.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties