chalon sur saone city content
Chalon-sur-Saône

Auto huren Chalon-sur-Saône – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Midden in Frankrijk, in de gezellige stad Chalon-Sur-Saône, huurt u snel en goedkoop een auto bij SIXT autoverhuur. Onze autoverhuurlocatie is gevestigd op Avenue Victor Hugo 32, met het treinstation (XCDC02) praktisch om de hoek.

ALLE SIXT LOCATIES

Sixt is een goedkope autoverhuur met goede opties

Bezoekt u Chalon-Sur-Saone per trein, dan reist u ongehinderd verder met één van onze glanzende huurauto's. Onze medewerkers zijn bijzonder servicegericht en helpen u in korte tijd aan de juiste huurauto. Een luxe auto of stationwagen met het gezin of een flitsende sportwagen als u op de sportieve toer gaat.Bij een auto huren wordt eerst een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's gemaakt. U kiest het beste arrangement en in korte tijd bent u op weg. Heeft u behoefte aan extra opties, dan worden deze direct in de huurovereenkomst opgenomen. Een kinderzitje, navigatiesysteem, extra bestuurder of all-risk verzekering; elk optie is mogelijk en gaat gepaard met deskundige uitleg door onze medewerker.Natuurlijk kunt u ook vooraf vanuit huis de autoverhuur in Chalon-Sur-Saone al regelen. In dat geval staat uw huurauto meteen klaar en hoeft u slechts nog in te stappen. Thuis onze goedkope autoverhuur benaderen kan telefonisch of via deze website. Ook kunt u gebruik maken van onze mobiele app. Hiervoor hoeft u trouwens niet thuis te zijn, want ook onderweg in de trein heeft u nog genoeg tijd om een auto huren in Chalon-Sur-Saone alvast te regelen.

chalon sur saone city content
Bekijk meer Bekijk minder
chalon sur saone city small

Stad en omgeving verkennen

Door een auto te huren in Chalon-Sur-Saone bent u direct goed op weg. Het verkennen van deze stad is beslist de moeite waard, want Chalon-Sur-Saone heeft het predicaat 'Stad van Kunst en Historie'. Zo heeft u de stad pas echt gezien als u een bezoek heeft gebracht aan de kathedraal Saint-Vincent. Deze herbergt meerdere kunstschatten. Ook bezoekjes aan de barokke kerk Saint-Pierre en de brug Saint-Laurent vormen genoeg reden om een auto te huren. Daarnaast is de omgeving van de stad beslist de moeite waard. Stap dus binnen bij Sixt autoverhuur Chalon-Sur-Saone en bezorg uzelf een vakantie om van te dromen!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties