Bourgogne

In Bourgogne een auto huren

De handig gelegen SIXT vestigingen in Bourgogne zijn de ideale start van je reis door de omgeving. Gelegen bij belangrijke treinstations en stadscentra is er altijd een vestiging in de buurt die goed bereikbaar is. Met SIXT autoverhuur kies je betaalbare luxe voor topmerken en de nieuwste modellen van gemiddeld slechts 3 maanden oud. Tour door de historische regio in een nieuwe Sedan met je partner en kinderen of kies voor een SUV als je met de hele familie op vakantie bent. Als één van de toonaangevende aanbieders van mobiliteitsdiensten kan je rekenen op ons vriendelijke, Engels sprekende personeel. Onze klantenservice staat 24/7 voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Bourgogne

Je krijgt altijd de voertuigcategorie mee die je hebt gereserveerd. Je kan kiezen uit economy, compact, Sedan, SUV, personenbusjes, bestelbusjes, cabrio’s, luxe en sportmodellen. Voor ieders budget en wensen hebben wij de juiste voertuigcategorie voor je klaar staan. Met boekbare extra’s, zoals kinderstoelen, navigatie en een extra bestuurder stel je zelf samen wat je nodig hebt voor jou vakantie of zakenreis. Als je slechts voor één dag vervoer nodig hebt kies je voor eendagsverhuur. Heb je voor een lange periode een voertuig nodig dan hebben we langetermijnverhuur voor je.

SIXT diensten in Bourgogne

Handige tips bij een bezoek aan Bourgogne

Benodigde documenten wanneer je een auto huurt in Bourgogne:

Een geldig rijbewijs en een ID-kaart of paspoort voor alle bestuurders.

Boekbare extra’s:

Ga zonder zorgen op reis met de schadedekking van je keuze. Zo ben je goed beschermd tegen onverwachte extra kosten.

Autoverhuur onder 25 jaar in Bourgogne:

Je kan een auto huren in Bourgogne als je minimaal 2 jaar in het bezit bent van je rijbewijs. Er is wel een extra bijdrage voor bestuurders onder 25 jaar.

Wat te doen in Bourgogne?

Huur een auto in Bourgogne bij één van onze SIXT vestigingen en de reis kan beginnen. Deze iconische streek is bekend van de uitgestrekte wijngaarden. Leg de wijnroute tussen Dijon en Beaune af, bezoek de Gallische stad Bibracte en geniet van de adembenemende natuur in Morvan.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties