Boulogne-Billancourt

Huur een auto in Boulogne-Billancourt

Boulogne-Billancourt is zeker de moeite waard om te bezoeken. Deze Franse gemeente ligt zuidwesten van Parijs en veel leuke bezienswaardigheden. Huur een auto in Boulogne-Billancourt om te kunnen genieten van al het moois wat deze gemeente te bieden heeft. Je vindt ons op een centrale locatie, zodat je gelijk van daar uit de weg op kunt. Dit doe je in de auto waar jij gelukkig van wordt, bijvoorbeeld een SUV of een Premium Sedan. Als ’s wereld meest toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten weten wij bij SIXT wel het een en ander van wat jij als huurder nodig hebt.
 

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Boulogne-Billancourt

Wij staan 24/7 voor je klaar om je op weg te helpen. Daarnaast huur je bij ons een gave auto, zeg een Luxe of Sport model voor een schrijntje van de prijs en is deze ook nog eens van een topmerk, zoals BMW, Audi of Mercedes-Benz. Je gaat met een extra veilig gevoel de weg op door een dekkingspakket bij te boeken en kunt ervoor kiezen om hem vanaf eendagshuur tot aan lange termijn verhuur mee te nemen.
 
 

SIXT diensten in Boulogne-Billancourt

Handige tips bij bezoek aan Boulogne-Billancourt

One-way huur:

Zowel one-way verhuringen binnen Frankrijk als naar het buitenland zijn mogelijk tegen een bepaalde toeslag.

Extra bestuurder:

Wanneer je hierin geïnteresseerd bent kun je ervoor kiezen om een extra bestuurder bij te boeken.
 

Autoverhuur onder 18 jaar:

De minimumleeftijd voor het huren van een auto bij ons is 18 jaar, mits je in het bezit bent van een rijbewijs dat nog twee jaar geldig is.
 

Wat te doen in Boulogne-Billancourt

Een must see is het Albert Kahn Musee et Jardins. Je kijkt je ogen uit in dit specialiteitsmuseum. Andere musea die de moeite waard zijn, zijn Museum Paul-Belmondo en Musée des Années 30. Het is natuurlijk geen geheim dat je vanuit hier zo in het centrum van Parijs staat. Huur een auto in Boulogne-Billancourt om een dag in deze romantische stad door te brengen.
 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties