bmw x3 forest autumn
Bouguenais

Auto huren Bouguenais – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren in Bouguenais kan net als overal ter wereld gewoon bij SIXT. Wij zijn wereldwijd sterk vertegenwoordigd met ruim 4000 vestigingen en dat is natuurlijk niet voor niets. SIXT autoverhuur geldt als één van de besten én goedkoopste die er te vinden zijn. Wij kunnen met een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's bewijzen dat onze goedkope autoverhuur ook inderdaad opvallend lage prijzen kent. Mensen die bij ons een auto huren zullen ervaren wat het is om gebruik te kunnen maken van een organisatie die weet wat service en klantvriendelijke dienstverlening betekenen. Wij werken snel met duidelijke voorwaarden en ons aanbod aan huurauto's bestaat uit bijzonder goed onderhouden auto's deie maximaal een half jaar oud zijn!

ALLE SIXT LOCATIES

Meer manieren om een goede auto te huren in Bouguenais!

Wij kennen meerdere handige mogelijkheden om bij onze autoverhuur in Bouguenais een auto te huren. Dit kan onder meer met behulp van onze mobiele app, via de gebruiksvriendelijke website, bij uw reisbureau, én natuurlijk op de vestiging zelf die u gemakkelijk kunt bereiken op de Luchthaven van Nantes, 44340 Bouguenais. Onder het toeziend oog van de Atlantische Oceaan kunt u bij de autoverhuur in Bouguenais uw keuze maken uit verschillende personenauto's van diverse merken, stijlvolle sportwagens en cabrio's, stevige SUV's en extra luxe zakenauto's. Uitgebreide informatie over onze openingstijden vindt u duidelijk terug op de website waar u ook alles kunt lezen over onze aantrekkelijke voorwaarden!

bmw x3 forest autumn
Bekijk meer Bekijk minder
tipp city

Doorkruis Bretagne met comfortabel tijdelijk vervoer!

U kunt een goede auto huren in Bouguenais waarmee u zeer aangenaam en comfortabel door Bretagne en de rest van Frankrijk kunt reizen. Zo wordt het erg plezierig en gemakkelijk om deze fraaie landstreek met z'n heerlijke klimaat te bewonderen. U ziet zoveel meer van de prachtige Atlantische kust en de vele pittoreske kleine vissersdorpjes vanuit een stijlvolle betrouwbare huurauto. Door deze bij Sixt te huren weet u van uw reis een onvergetelijke ervaring te maken waarbij u veel zult kunnen gaan bekijken. Onderweg kunt u op talloze plaatsen genieten van de wereldberoemde Franse keuken in veel gastvrije horecagelegenheden!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties