Angers Treinstation TGV

Angers Treinstation TGV AUTOVERHUUR

adres

1 Esplanade de la Gare, 49100 Angers

GDS-Code: ANE

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 19:00

ZA:

08:00 - 12:00

14:00 - 18:00

ZO:

14:30 - 19:00

Vakanties:

14:30 - 19:00

Kaart

360°

Andere SIXT Locaties in de buurt van Angers Treinstation TGV

Wat maakt een auto huren in Angers zo speciaal?

Handige locatie:

direct gelegen bij het station, heb je jouw auto zo gevonden.

Vriendelijke service:

 de medewerkers spreken Engels en zijn 24/7 bereikbaar.

Topmerken beschikbaar:

rijd weg in één van de BMW’s, Audi’s of in een Mercedes.

24/7 teruggave: 

geniet optimaal van jouw huurauto tot het laatste moment.

Angers treinstation TGV auto huren

Een levendige universiteitsstad en een perfect startpunt voor het verkennen van de Loire vallei; welkom in Angers. Ontdek deze historische en bruisende stad met de auto en vertrek snel in een auto van autoverhuur Angers treinstation TGV. Kies zelf of je wilt wegrijden in een stationwagen of SUV of liever een sedan of een busje huurt. Je hebt de keuze om daarbij extra’s te boeken, zoals een navigatiesysteem die jouw een ontspannen reis bezorgt of kinderzitjes als de kleintjes meegaan.

Angers treinstation TGV auto huren

SIXT vestiging Angers treinstation TGV

Het kantoor van autoverhuur Angers treinstation TGV is praktisch gelegen tussen het postkantoor en het treinstation. Loop richting Angers centrum en volg de bordjes ‘gare SNCF’. Na de perrons vind je het SIXT kantoor aan de linkerkant. Tegen een vergoeding is het mogelijk de auto buiten openingstijden op te halen. Je levert je auto in in de parkeergarage aan de Place Pierre Semard en parkeert op de vierde verdieping. De sleutel kun je in de daarvoor bestemde box doen tegenover het SIXT kantoor en ‘s nachts kun je deze afgeven bij Hotel de France.

Ontdek Angers met jouw huurauto

Tijdens jouw verblijf in Angers mag een bezoek aan het imposante en indrukwekkende ‘Château d’Angers’ niet ontbreken. Dit middeleeuwse kasteel, omringd door grachten, dikke muren en zeventien grote torens, zie je vanuit Angers al boven de rivier opdoemen. Dus stap die auto in om dit van dichtbij te aanschouwen en wandel over de kasteelmuren voor een prachtig uitzicht over de stad.