Aix-en-Provence

Auto huren in Aix-en-Provence  

Een auto huren in Aix-en-Provence is bij een reis naar Franrijk heel handig. SIXT auto verhuur kun je vinden aan de Boulevard de la Republique in het centrum van de stad. Deze locatie in Aix-en-Provence is makkelijk te vinden in de buurt van Fontain de la rotonde. En de stad is bovendien goed te bereiken. De huurauto’s van SIXT zijn voornamelijk sedans en SUV’s. Dus heel geschikt als je zakelijk met een kleine auto of met je familie in een ruime sedan of SUV reist. Kijk voor Aix-en-Provence op onze site voor alle mogelijkheden.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Aix-en-Provence  

Er zijn meerdere categorieën waarin je auto’s van SIXT kunt huren in Aix-en-Provence. Denk maar aan een een SUV voor het weekend bijvoorbeeld of gloednieuwe sedan voor een dag of dagdeel. Jouw wensen zijn onze mogelijkheden dus een weekend of een week: alles kan. Bedenk ook dat extra’s zoals navigatie of kinderstoelen een optie zijn. Die keuze is aan jou. Tenslotte is ophalen en/of terugbrengen in Aix-en-Provence ook geen probleem. Dat kan heel eenvoudig op de locatie zelf. Boek dus vandaag nog een auto voor je reis naar Aix-en-Provence bij SIXT.

 

 

SIXT diensten in Aix-en-Provence  

Handige tips bij een bezoek aan Aix-en-Provence  

Flexibele huuropties in Aix-en-Provence:

Dit is probleemloos, want de huurauto kun je kosteloos annuleren, makkelijk upgraden en zelfs later betalen.

Een auto huren in Aix-en-Provence kan ook zonder een creditcard:

Er moet wel voldoende geld op je rekening staan.

Een auto huren in Aix-en-Provence onder de 25 jaar kan:

Je kunt een auto huren bij SIXT vanaf 18 jaar. De bestuurder moet wel reeds 1 jaar een geldig rijbewijs hebben.

Wat te doen in Aix-en-Provence?

Aix-en-Provence is een prachtige stad in het zuiden van Frankrijk met veel bezienswaardigheden. In de wijk Quartier Mazarin vind je bijvoorbeeld het museum van Granet, waar je Rembrandt of Cezanne kunt bewonderen. Maar ook de kathedrale van Aix-en-Provence in het centrum is zeer indrukwekkend. Uitstapjes rondom deze mooie stad maakt je reis helemaal af.

Tips voor Aix-en-Provence in de zomer  

In de zomer kun je een fijne sedan huren en naar de omgeving van Aix-en-Provence rijden. Bijvoorbeeld naar Marseille of de kust, die in de buurt is. Daar kun je dagtochten maken zoals naar het meer Etang de Berre. Deze zijn met je huurauto goed te bereiken. Voor wie liever in de stad blijft zijn de vele markten heel goed toeven.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties