airport generic 16
Tartu Luchthaven

Tartu Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Lennu tn. 44, Reola küla, 61707 Tartu

GDS-Code: TAY

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - VR:

09:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Tartu Luchthaven

Goedkoop een auto huren bij Tartu Luchthaven

Reist u binnenkort naar deze mooie stad in Estland? Een auto huren bij Tartu Luchthaven (TAY) doet u natuurlijk bij Sixt autoverhuur. Wij staan graag voor u klaar en zorgen voor een goed onderhouden auto tegen een scherpe prijs. Een specifiek model kunnen wij helaas niet garanderen, maar u kiest bij ons een bepaalde categorie. Bij deze locatie gaat u bijvoorbeeld voor een comfortabele stationwagen. U krijgt altijd een model toegewezen dat bij de aangegeven groep hoort.

airport generic 16
Bekijk meer Bekijk minder
car country

Meteen op stap met uw huurauto

U kunt bij Sixt een auto huren via internet, per telefoon of door te mailen. Natuurlijk kunt u ook onze handige app downloaden, zodat u overal inzicht heeft in uw reserveringen. Onze autoverhuur is gevestigd bij het vliegveld. Dit bespaart u veel tijd, want u hoeft niet te zoeken naar vervoer en kunt meteen op eigen gelegenheid naar de stad rijden. Met een huurauto kost het u maar ongeveer een kwartier om in het centrum te komen.

sights city country

Mis niets van Tartu

Tartu wordt wel het culturele centrum van Estland genoemd. Er zijn dan ook vele musea die regelmatige bijzondere tentoonstellingen presenteren. De oude universiteit is het symbool van de stad. Een bezoeker zal zeker de kathedraal van Peter en Paul willen bezichtigen. De bouw hiervan begon in de 12e eeuw en duurde meer dan 200 jaar. Ook veel andere middeleeuwse gebouwen zijn nog in goede staat. Een bijzonder gebouw is de Kruit Kelder die is omgebouwd tot een restaurant waar vooral nationale gerechten worden geserveerd. De stad beschikt over een paar prachtige parken, maar wie er een dagje uit wil kan de natuur gaan bewonderen buiten de stad. Estland heeft prachtige vergezichten en ongerepte natuur waar het voor een ieder goed tot rust komen is.