airport generic 26
Tallinn Luchthaven

Tallinn Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Tartu maantee 101, 11101 Tallinn

GDS-Code: TLL

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 24:00

ZA - ZO:

09:00 - 18:00

Vakanties:

09:00 - 18:00

Extra informatie

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Tallinn Luchthaven

Bezoek Tallinn in Estland met een goedkope huurauto van Sixt autoverhuur

Gaat u naar Tallinn in Estland voor zaken of voor uw plezier? In beide gevallen is het aan te raden om goedkoop auto huren Tallinn luchthaven. Bent u eenmaal aangekomen op Tallinn Luchthaven (TLL), dan kunt u hier heel goed terecht bij Sixt autoverhuur op Tallinn luchthaven of bij de vier andere vestigingen in de stad. U heeft de keuze uit moderne auto's, stationwagens of SUV's en als u in de koudere maanden komt, kunt u regelen dat uw wagen uitgerust is met winterbanden en sneeuwkettingen. U zult merken dat een auto huren Tallinn luchthaven u een grote mate van vrijheid geeft, die u in staat stelt om de mooie stad en zijn omgeving echt goed te leren kennen wanneer u dat wilt, met het comfort van eigen vervoer.

airport generic 26
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Ontdek de stad Tallinn en de omgeving in een huurauto van Sixt

Tallinn is al eeuwen een bloeiende stad en heeft een prachtig middeleeuws centrum. Als Hanzestad was het een knooppunt van handel en cultuur en de stad ademt dat ook uit. De Sint Olafskerk vormt een mooi contrast met de indrukwekkende Russisch-orthodoxe Alexander Nevski-kathedraal. Wandel door het oude middeleeuwse deel van het ommuurde Valaninn en laat tot u doordringen dat dit een van de best bewaarde middeleeuwse binnensteden van Europa is. Wilt u oude pracht en praal? Gaat u dan naar het museum van de schone kunsten, dat gehuisvest is in het Kadriorg loss, het oude paleis van tsaar Peter de Grote. Bent u geïnteresseerd in moderne geschiedenis, slaat u dan een bezoek aan het KGB-museum beslist niet over. Een auto huren wordt pas echt voordelig als u een bezoek brengt aan het nationaal park Lahemaa, dat zich over 70.000 hectare uitstrekt. U haalt meer uit uw bezoek aan Estland met autoverhuur van Sixt. Wilt u alvast uw huurauto op Tallinn luchthaven reserveren? Belt u dan met de plaatselijke vestiging; het is zo geregeld.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.8 / 61 Beoordelingen

Leon T.

Great value car rental and the service is great too. Both times I have used them the vehicles I’ve received have been upgrades and immaculately clean.

Michael P.

Great service. I had to move to Latvia from Tallinn at short notice and they organised a car with two baby seats for a one-way trip. They even upgraded me to an eight seater ford torneo as I had so much luggage for 30 euro, which took a lot of pressure off. They also collected the van from the new house. We are based 20 minutes outside of Riga, so that was a really nice touch. Would absolutely use again. Riga Office were also very professional and accommodating.

Rolf M.

War ok aber statt Juke Opel Astra....na ja