tallinn city content
Tallinn

Auto huren Tallinn – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bent u van plan om binnenkort naar Tallinn te gaan? Dan zorgt SIXT autoverhuur graag voor een goedkope en betrouwbare huurauto. Maak van dichtbij kennis met deze stad en geniet van de Estlandse cultuur.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop een auto huren in Tallinn

Bij Sixt bent u niet alleen verzekerd van een mooie prijs, maar ook van een goede auto en dat is wat we allemaal willen wanneer we een auto huren. Veiligheid gaat voor alles en daarom zijn onze auto's gemiddeld niet meer dan een halfjaar uit. Natuurlijk worden de auto's door regelmatig onderhoud in prima conditie gehouden. Bij het reserveren kunt u eenvoudig de categorie van uw voorkeur aangeven. Hoewel wij geen specifiek type kunnen garanderen, krijgt u zeker een model uit de gekozen categorie. Tijdens een aantal maanden is het verplicht om winterbanden onder de auto te hebben liggen. Natuurlijk kunnen de medewerkers van onze autoverhuur in Tallinn u hier alles over vertellen.

tallinn city content
Bekijk meer Bekijk minder
car country

Wat heeft de stad Tallinn te bieden?

De hoofdstad van Estland wordt gekenmerkt door de gebouwen die herinneren aan de tijd dat Tallinn een belangrijke Hanzestad was. De oude binnenstad met de talloze oude koopmanshuizen en kerken staat op de lijst van werelderfgoed. De oude gebouwen zijn uitzonderlijk goed bewaard gebleven en een bezoeker mag dit zeker niet missen. Naast de imposante Alexander Nevski kathedraal ligt een oud fort van waar eeuwenlang grote leiders gewoond en geregeerd hebben. Ook nu is dit nog het centrum van de heersende macht. Wanneer u ervoor kiest om een auto te huren in Tallinn, bent u in de gelegenheid om al deze mooie plaatsjes in de stad te ontdekken. Daarnaast zult u regelmatig onverwacht een mooi gebouw of knus straatje tegenkomen, doordat u zich gemakkelijker en verder verplaatst dan u bijvoorbeeld te voet zou doen.

service city country

De omgeving van de stad

Met een huurauto uit Tallinn kunt u ook prima een dagje eropuit. In de omgeving van Tallinn is een bezoek aan het Nationaal Park Laheema zeker de moeite waard. In dit kustgebied vindt u niet alleen een prachtig landschap, maar ook schilderachtige vissersdorpjes en vorstelijke landhuizen. Met een grootte van 70.000 hectare is dit het grootse park van Estland. Wie gezelligheid zoekt in een universiteitsstadje kan terecht in Tartu. In de buurt van het roze Raadsplein zijn er tal van leuke terrasjes en restaurantjes waar u kunt genieten van een typisch Ests of een internationaal gerecht. Natuurlijk zijn hier eveneens gezellige bars te vinden. Houd er echter wel rekening mee dat er in Estland voor bestuurders een absoluut alcoholverbod geldt. Tot ziens bij onze autoverhuur!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties