Wunstorf

Auto huren Wunstorf

In Wunstorf en omgeving is zo ontzettend veel te doen, dat je het beste kiest voor een auto huren in Wunstorf om niks van dit alles te hoeven missen. Huur je een auto in Wunstorf en dan geniet je van alle voordelen die de SIXT service jou biedt. Zo staan wij dag en nacht voor je klaar voor al je vragen, kies je bij ons de nieuwste auto’s uit een diverse vloot en rijd jij in luxe voertuigen tegen economy prijzen. Met onze 24-uurs teruggaveservice geniet jij tot de laatste minuut van alle gemakken. Dus kies jouw sedan of stationwagen en trek eropuit.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Wunstorf

Ga je op zakenreis naar Wunstorf? Bij ons kun je jouw premium sedan of stationwagen voor een dag huren. Zo ga jij comfortabel en in stijl aan het werk. Ga je een weekend weg met de familie? Dan huur jij een fijne SUV met extra kinderzitjes, zodat jullie allemaal lekker zitten. Je kunt ook andere extra’s bijboeken, zoals een passende schadedekking of een extra bestuurder om het rijden af te wisselen. Maak gebruik van onze tankservice en heb geen stress om nog te moeten tanken voor je de auto weer inlevert.

 

SIXT diensten in Wunstorf

Handige tips bij bezoek aan Wunstorf

Breng geldige papieren mee:

Laat bij het ophalen van de auto een geldig identiteitsbewijs of paspoort zien, evenals een geldig rijbewijs. Kopieën worden niet geaccepteerd.

Toeslag:

De minimumleeftijd voor de bestuurder is 18 jaar en voor bestuurders onder de 23 jaar geldt een toeslag. De minimumleeftijd kan per voertuig verschillen.

Blijf flexibel:

Bij een auto huren Wunstorf begrijpen we dat plannen kunnen veranderen. Betaal later en houd zo de mogelijkheid om jouw reservering gratis te wijzigen of annuleren.

Wat te doen in Wunstorf

In een krap uur rijd jij vanuit Wunstorf naar een van de mooiste kastelen in de regio, namelijk Schloss Marienburg. In dit prachtige neogotische kasteel waan je je in een sprookje. Ben je benieuwd naar alle verhalen die zich in dit kasteel verstoppen? Kies dan voor een rondleiding en laat je meevoeren.

Wat te doen in Wunstorf in de winter

Neem de auto en rijd in ruim een half uur naar het nabijgelegen Hannover. In de hoofdstad van Nedersaksen en tevens de groenste stad van Duitsland, is er voor iedereen iets te beleven. Maak bijvoorbeeld een streetart en graffiti tour of bezoek een van de bijzondere musea. Zin om te shoppen? Je kunt hier ook erg goed winkelen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties