Wolfsburg

Wolfsburg AUTOVERHUUR

adres

Rothenfelder Str. 9, 38440 Wolfsburg

GDS-Code: BWE

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

06:00 - 20:00

ZA:

06:00 - 14:00

ZO:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Wolfsburg

Wat maakt Wolfsburg zo speciaal?

Parkeren:

Flexibel parkeren ophalen en retourneren op SIXT locatie.

Afstanden:

Altijd onbeperkt aantal kilometers op iedere huurauto.

Duur:

Je auto huren of delen kost nauwelijks tijd en is goed bereikbaar.

 

Kosten:

Een totaalpakket van top merken en extra’s, regel je zelf.

Auto huren in Wolfsburg

Huur een auto in Wolfsburg van SIXT autoverhuur en je merkt hoe makkelijk en toegankelijk het is. De autoverhuur is eenvoudig te vinden aan de Rotherfelderstrasse 9. De vloot van SIXT in Wolfsburg is zeer ruim. Kies gerust een comfortabele SUV of een van de vele gezinsauto’s, maar ook een transporter is mogelijk. Daar bovenop kun je veel extra’s boeken, zoals een upgrade of navigatie, maar ook diverse kinderstoelen of een extra chauffeur is goed te regelen. De autoverhuur in Wolfsburg is een vaste waarde.

Auto huren in Wolfsburg

SIXT locatie in Wolfsburg

Een SIXT autoverhuur vind je in Wolfsburg vlak bij de Otto-Wels-Parkplatz. Deze bevindt zich in het midden van de stad en is vanaf het treinstation goed bereikbaar. Kom Wolfsburg zelf ontdekken met een huurauto van SIXT. Bij het verlaten van de stad kun je de auto heel eenvoudig op het terrein achterlaten op de locatie, 24 uur per dag. Met een altijd nieuwe strak geprijsde huurauto van SIXT in Wolfsburg gaat alles dus vanzelf. De klantenservice is heel vriendelijk en is 24/7 geopend. Dit kun je bij het boeken van je huurauto zelf checken of gebruik de SIXT app.

Ontdek Wolfsburg met je huurauto

Wolfsburg in Nedersaksen heeft voor een Duitse stad geen lange geschiedenis. Het is er vrij modern, maar erg leuk om musea te bezichtigen. Je hebt er een automuseum, diverse kunstcentra en een prachtig Science Centre, die allemaal de moeite van het bezoeken waard zijn. In de omgeving van Wolfsburg kun je met je huurauto diverse kastelen bezichtigen, wat je uitstapje zeer geslaagd maakt.