wesel city content
Wesel

Auto huren in Wesel: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

SIXT autoverhuur is ook in Wesel paraat. U vindt ons op enige afstand van het Centraal Station. Een huurauto maakt reizen leuker, doordat u kunt gaan en staan waar en wanneer u maar wilt. Geniet optimaal van uw reis en kies ervoor om een auto te huren in Wesel.

ALLE SIXT LOCATIES

Gemakkelijk en goedkoop een auto huren in Wesel

Een auto huren in Wesel is heel eenvoudig. Bij Sixt autoverhuur is het niet alleen mogelijk om een auto te huren via de website, maar wij zijn ook telefonisch bereikbaar. Bent u onderweg en wilt u snel toch nog even een auto huren? Dan hebben wij ook een mobiele app voor u waarmee u binnen enkele minuten een auto kunt reserveren. Onze auto's zijn gemiddeld niet ouder dan een halfjaar en worden zeer goed onderhouden, zodat u verzekerd bent van een betrouwbaar model. Daarbij staat onze autoverhuur ook garant voor een eerlijke prijs. Wij verzekeren u ervan dat u een auto toegewezen krijgt uit de categorie van uw keuze. Kies bijvoorbeeld voor een luxe auto, een sportauto of een cabrio. Reist u met meerdere personen of heeft u goederen te vervoeren? Dan behoort een busje ook tot de opties.

wesel city content
Bekijk meer Bekijk minder
sights city country3

Ontdek de stad Wesel per auto

U kunt nooit dichterbij een land komen dan wanneer u per auto reist. Geniet van de authentieke straatjes die u anders nooit gezien zou hebben en laat u verrassen door de mooie omgeving van de stad. De rivier de Rijn is niet ver weg en natuurlijk heeft de stad zelf ook van alles te bieden. Gezellige eetgelegenheden en knusse cafés geven iets weer van de Duitse gemoedelijkheid. Wilt u een sterk staaltje van architectuur zien? Breng dan een bezoekje aan de Willibrordi-Dom, gelegen aan de Grote Markt. Deze Dom is gebouwd in laatgotische stijl. Verder zijn er nog overblijfselen te vinden van een brug die destijds de langste brug over de Rijn was. In 1945 is de brug echter tot ontploffing gebracht door de terugtrekkende Duitse legers.

car country

De vele opties van Sixt

Sixt biedt graag een uitstekende service aan en daarom kunt u bij onze autoverhuur in Wesel kiezen voor vele extra's. Is uw huurauto in Wesel uitgevoerd met een radio met Bluetooth en gaat u voor een navigatie aan boord? Wanneer u met kinderen reist, is het zeker verstandig om voor een baby- of kinderzitje te kiezen. Is de weersvoorspelling winters? Dan behoren winterbanden en sneeuwkettingen tot de opties.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties