ulm city content
Ulm

Auto huren in Ulm: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

In Ulm heeft autoverhuur SIXT uiteraard een uitgebreide keuze aan huurauto's, personenauto's, cabrio's, SUV's of busjes. Merken als Skoda, Ford, VW, maar ook Mercedes en BMW staan tot uw beschikking. Geen enkele auto is ouder dan zes maanden! Verder kunt u diverse extra's toevoegen aan uw reservering, zoals navigatie, winterbanden, bescherming tegen diefstal, een kinderzitje of airco. SIXT autoverhuur staat bekend om de uitstekende service en het meedenken met de klanten.

ALLE SIXT LOCATIES

Bereikbaarheid van en parkeren in Ulm

Goedkoop een auto huren in Ulm is erg gemakkelijk omdat Sixt autoverhuur zich bij het Centraal Station bevindt. De vliegvelden Memmingen (FMM), Augsburg (AGB) en Stuttgart (STR) liggen op ongeveer 80 km afstand van Ulm. Wanneer u de Ulm-Messe (het jaarbeursgebouw) wilt bezoeken, kunt u deze met uw huurauto in Ulm binnen 10 minuten bereiken. In Ulm is sprake van een Umweltzone, dat betekent dat er een milieusticker (geel of groen) op de auto verplicht is om in het centrum te mogen rijden. Vraag hierover gerust informatie bij de autoverhuur in Ulm. Het is ook mogelijk om de auto vlak buiten de zone in Ulm te parkeren, bijvoorbeeld naast het openbare zwembad van Neu-Ulm. Het is vanaf daar maar 20 minuten lopen naar het oude centrum.

ulm city content
Bekijk meer Bekijk minder
ulm city small1

Een auto huren voor de bezienswaardigheden in Ulm

Ulm is een prachtige stad en heeft de hoogste kerktoren ter wereld van 161 meter! De Münster, de Dom van Ulm, heeft ook een prachtig interieur en vanaf het panoramadek bovenin heeft u een schitterend uitzicht. Vlakbij de Dom bevinden zich veel gezellige en mooie winkels, restaurants en terrasjes. Het Fischerviertel is een oude wijk met pittoreske huisjes en straatjes waar vroeger de vissers en leerlooiers woonden. Ook het Kunstpfad, een park vol kunstwerken, is de moeite waard. Met de autoverhuur in Ulm bent u in tien minuten bij klooster Wiblingen met de indrukwekkende beschilderde bibliotheek in rococostijl. Daar kunt u ook gemakkelijk parkeren.

ulm city small3

Een auto huren in Ulm voor uitstapjes in de omgeving

De omgeving van Ulm heeft veel aangename verrassingen, zeker wanneer u comfortabel reist met een huurauto. Op een half uur rijden door de prachtige landelijke omgeving met burchten, kastelen en tuinen vindt u in Günzburg het attractiepark Legoland, een feest voor de kinderen. Het Porsche-museum in Stuttgart is ook heel aantrekkelijk! Een auto huren in Ulm bij Sixt geeft heel veel mogelijkheden!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties