Stralsund

Stralsund AUTOVERHUUR

adres

Rostocker Chaussee 28, 18437 Stralsund

GDS-Code: BBH

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 17:00

ZA:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Stralsund

Wat maakt Stralsund in Duitsland zo speciaal?

Goede locaties:

Een autoverhuur is altijd op een goede locatie te vinden.

Flexibel betalen:

Je kunt gratis annuleren en er zijn geen creditcard fees.

Nieuwe SIXT auto's:

Al onze huurauto’s zijn gemiddeld drie maanden oud.

Soepele Upgrade:

Je kunt bij ons iedere huurauto eenvoudig upgraden.

Autoverhuur Stralsund

Een auto huren in Stralsund erg voordelig. Je kunt eenvoudig kiezen uit een van onze categorieën. Er is altijd een auto die bij jou reis past. Van gezinswagen tot SUV tot cabriolet. De autoverhuur van SIXT in Stralsund is makkelijk te vinden. En je kunt je huurauto zo leuk en voordelig maken als je zelf wilt. Kinderstoelen, navigatie of andere gekozen extra’s worden ter plekke gecontroleerd. Je rijdt tevreden weg met een volle brandstoftank. We hopen dat SIXT aan al je reiswensen voldoet.
 

Autoverhuur Stralsund

SIXT vestiging op Stralsund

Het kantoor van de autoverhuur van SIXT is makkelijk te vinden. Dicht bij de Rostocker Chausse in Stralsund. Dat is de hoofdweg, die vanuit het westen helemaal naar het centrum loopt. Kom je met eigen vervoer dan kan je je auto makkelijk bij het kantoor parkeren. Met het openbaar vervoer is het kantoor per bus te bereiken. Uiteraard dien je de auto volgens de aangegeven regels te retourneren met het liefst een volle brandstoftank. Bij het inleveren kan je de hele dag terecht bij de SIXT autoverhuur. Check voor de zekerheid nog even de voorwaarden op onze site.
 

Ontdek Stralsund in jouw SIXT huurauto

Stralsund ligt in Noord-Duitsland aan de Oostzee. Aan de overkant vind je het eiland Rügen. Het water ertussen heet het Strelasund. Beide worden verbonden door een brug. De binnenstad staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en is geweldig om rond te wandelen. Je vindt er een stadhuis en een aantal grote kerken, die dateren vanaf de beroemde Hanzetijd. Dus een rondrit maakt je reis compleet.