schwerin city content
Schwerin

Auto huren in Schwerin: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wanneer u kiest voor onze autoverhuur in Schwerin, dan weet u zeker dat u van een uitstekende service profiteert. De auto's van onze autoverhuur zijn jong en stuk voor stuk goed onderhouden. Tijdens het reserveringsproces vinkt u een categorie aan. Kies hierbij altijd voor een groep die aansluit op uw rijstijl. Houdt u van pittig rijden? Ga dan voor een sportwagen of SUV. Is comfort belangrijk voor u? Dan raden wij u een stationwagen aan. Hoewel wij niet een specifiek model kunnen garanderen, verzekeren wij u dat u een auto uit de aangegeven categorie tot uw beschikking krijgt.

ALLE SIXT LOCATIES

Haal alles uit uw verblijf

De Dom van Schwerin is zonder meer het meest indrukwekkende gebouw in de stad. Het is een Lutherse kerk, en dus ontbreekt de pracht en praal van een Rooms-Katholieke kerk. Het gebouw is an sich echter de moeite al waard. En wie voor een paar euro de toren wil beklimmen, wordt beloond met een schitterend uitzicht op het kasteel en de meren. Hoewel de naam anders doet vermoeden is het Schlosspark de plaats om te winkelen in de stad. Met de auto is het eenvoudig te bereiken en op die manier kunt u uw aankopen ook makkelijk vervoeren. Ook bij mindere weersomstandigheden kunt u hier dankzij de vele overkappingen comfortabel wandelen. Schwerin wordt omringd door mooie natuur en veel pittoreske dorpjes. Wie een uitstapje in de omgeving maakt, moet zeker de meren ook niet overslaan. In alle seizoenen bieden die een prachtige aanblik.

schwerin city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country1

Relaxt op reis met een auto van Sixt

Reist u binnenkort naar het mooie Schwerin? Sixt autoverhuur heeft meer dan 500 vestigingen in Duitsland en daarbij ook nog eens de grootste vloot van diverse Duitse klassiekers, zoals Mercedes en Audi. Dit maakt een auto huren in Schwerin nog leuker. Een auto huren is mogelijk op diverse manieren. Zo kunt u natuurlijk het formulier op de website invullen. Het is echter ook mogelijk om even te bellen of om onze handige app te downloaden. Zo kunt u overal vandaan een huurauto in Schwerin reserveren. Reist u met het vliegtuig of met de trein naar de stad toe? Onze autoverhuur in Schwerin vindt u op diverse locaties, zoals bij het vliegveld en bij het centraal station. Zo kunt u meteen gebruik maken van uw huurauto en hoeft u geen moeite te doen om ander vervoer te vinden.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties