BMW 5er Gran Turismo 1
Schleswig

Auto huren in Schleswig: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Natuurlijk kunt in Schleswig een huurauto van SIXT verkrijgen. Als het op autoverhuur aankomt van personenauto's, die goedkoop en jong moeten zijn, bent u bij ons altijd aan het juiste adres. In Duitsland kunt u eigenlijk niet zonder auto. Gemakkelijk een auto huren doet u natuurlijk bij SIXT.

ALLE SIXT LOCATIES

Ook in Schleswig staat Sixt autoverhuur voor u klaar

Het dichtstbijgelegen vliegveld bij de stad Schleswig is Flensburg-Schäferhaus Airport (FLF). Op een afstand van 32 kilometer is deze oude stad met de auto makkelijk bereikbaar. Goedkoop een auto huren in Schleswig doet u natuurlijk bij Sixt autoverhuur. Niet alleen vanwege de ruime keuze in merken, waaronder natuurlijk BMW en Audi, maar er zijn ook vele modellen beschikbaar, waar uw voorkeur ook naar uitgaat. Wilt u een luxe auto, sportwagen of een dieselauto of gaat u voor een handig busje? Op deze pagina ziet u precies wat wij u kunnen aanbieden. Zijn extra accessoires voor u belangrijk voor een plezierige rit? Op dat gebied overtuigen wij u ook graag met de vele opties die wij kunnen bieden, zoals navigatie, een radio, een kinderzitje, sneeuwkettingen of winterbanden. In Duitsland kunt u veilig en comfortabel de weg op in een gehuurde auto.

BMW 5er Gran Turismo 1
Bekijk meer Bekijk minder
couple beer bar

Schilderachtig en oud

Een auto huren in Schleswig stelt u in de gelegenheid om de mooiste punten van deze stad te bezoeken. Schleswig heeft met zijn 1200 jaar een eerbiedwaardige leeftijd om trots op te zijn. De stad ligt aan een 40 km lange fjord met de naam: De Schlei. In de tijd van de Vikingen lag op deze plaats een belangrijk handelscentrum. De bezoeker kan in de stad genieten van het oude centrum. Met name het Marktplein en het Domkwartier maken duidelijk hoe aantrekkelijk deze stad vroeger moet zijn geweest. Die glans is tot op heden bewaard gebleven. Met een huurauto in Schleswig is het maar een korte rit naar de idyllische vissersnederzetting (met rozen versierd) en het Sint Johannisklooster. In het prachtige centrum is een groot aantal horecagelegenheden, waar vis regelmatig op het menu staat. De invloed van de Deense keuken is hier duidelijk aanwezig. Voor het nachtleven kunt u behalve het Duitse bier natuurlijk ook allerlei andere drankjes nuttigen in de rustieke cafés waar de tijd bijna lijkt te hebben stilgestaan.

car country

Schleswig-Holstein, zee en rust

Een auto huren brengt ook de omgeving van de stad dichtbij. Vanuit Schleswig kunt u op uw gemak de schitterende omgeving verkennen en de Oostzee mag dan niet worden vergeten. Wie meteen naar het buitenland wil, kan met de auto Denemarken al binnen een uur bereiken. Graag tot ziens bij onze autoverhuur in Schleswig.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties