BMW X6 M 1 2
Rosenheim

Auto huren in Rosenheim: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Rosenheim ligt langs een belangrijke toegangsweg naar de Oostenrijkse skigebieden, maar in deze gemakkelijk bereikbare Zuid-Duitse stad en de directe omgeving is ook veel moois te zien. U kunt alle bezienswaardigheden hier uitstekend in uw eigen tempo verkennen in een betrouwbare en goedkope huurauto van SIXT autoverhuur.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop auto huren in Rosenheim

De juiste auto huren in Rosenheim is eenvoudig bij Sixt. U kunt bij ons lokale verhuurkantoor namelijk kiezen uit een groot aanbod van scherp geprijsde personauto's, stationwagens en personenbussen. Onze verhuurvoertuigen zijn gemiddeld minder dan zes maanden oud. Bovendien zijn winterbanden bij een huurauto in Rosenheim bij de huurprijs inbegrepen. Een veilig idee wanneer u in dit hoger gelegen deel van Beieren de weg op wilt gaan. U kunt de auto van uw keuze al voor vertrek naar Rosenheim reserveren via onze app, website en telefonische hotline.

BMW X6 M 1 2
Bekijk meer Bekijk minder
rosenheim city small3

Sixt autoverhuur in Rosenheim

In Rosenheim hebben wij twee locaties voor autoverhuur. Onze eerste Sixt autoverhuur bevindt zich direct naast het treinstation van Rosenheim, dat aan de zuidkant van het centrum van de stad ligt. De tweede locatie in Rosenheim waar een auto huren bij ons mogelijk is, ligt iets verder naar het zuidoosten van de stad. Met de trein is Rosenheim gemakkelijk te bereiken; vanaf Utrecht Centraal hoeft u met de juiste trein maar één keer over te stappen. Het internationale vliegveld van München (MUC) is de dichtstbijzijnde luchthaven op 110 kilometer afstand. Een alternatief is het vliegveld van het Oostenrijkse Innsbruck (INN) dat op vrijwel dezelfde afstand ligt. Vanaf beide vliegvelden bent u (inclusief een overstap met bus of trein) in ongeveer anderhalf uur met de trein in Rosenheim.

rosenheim city small1

Historische stad en toegangspoort tot Oostenrijk

Rosenheim heeft veel mooie historische gebouwen, waaronder het roodkleurige voormalige station (nu het stadshuis), de Sint Jozef kerk, de Heilige Geest kerk, en de Lorettokapel. Op de mooie Max Joseph Platz kunt u de enige overgebleven oude stadspoort (Mittertor) bekijken. Vanuit Rosenheim kunt u eenvoudig naar München (op 65 kilometer) of naar de Chiemsee (op 25 kilometer) rijden. Rondom dit grote meer kunt u heerlijk wandelen en met een boot naar het negentiende-eeuwse replicaslot Herrenchiemsee gaan. Hoewel Rosenheim in het deel van Beieren ligt dat Oberbayern wordt genoemd, ligt deze blauwwitte stad in het uiterste zuiden van deze deelstaat. De grens met Oostenrijk ligt op slechts vijftien kilometer afstand, waardoor u vanuit Rosenheim al in drie kwartier in het bekende skioord Wörgl bent.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties