Pullach

Huur een auto in Pullach

Bij SIXT is alles op een plek te vinden. Denk bijvoorbeeld aan vestigingen die 24 uur geopend zijn en uitstekende service bieden. Dit betekend ook dat je jouw voertuig dag en nacht kan terugbrengen. De vestigingen zijn makkelijk bereikbaar vanaf een vliegveld of treinstation, niks is te ver of te moeilijk. De indrukwekkende vloot bestaat uit voertuigen die maximaal drie maanden oud zijn, waar je kan kiezen uit een compacte sedan voor in de stad of toch een luxe SUV om in comfort te kunnen reizen.
 

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Pullach 

De vloot bestaat uit sedans, SUV'S, luxe cabrio's, personen en bestelbusjes. Wat je ook nodig hebt voor je trip, bij SIXT kan je het vinden. Hiernaast is het mogelijk om belangrijke extra's te boeken, zoals een kinderzitje, een navigatie systeem, of een extra bestuurder. Maak het makkelijk voor jezelf en boek op lange termijn als je van tevoren weet hoe lang je ergens verblijft. Uiteraard kan je ook kiezen voor een eendagshuur of weekend verhuur.

SIXT diensten in Pullach 

Handige tips bij bezoek aan Pullach

Benodigde document voor het huren van een auto in Pullach:

De huurder en de bestuurder moeten in bezit zijn van een geldig rijbewijs en identiteitskaart of paspoort.

Autoverhuur onder 25 jaar Pullach:

Je kan al vanaf je 21e een auto huren bij SIXT. Je zal wel al je rijbewijs twee jaar in bezit moeten hebben.
 

Flexibele Huuropties:

Een auto huren bij SIXT is enorm fexibel. Kies bijvoorbeeld voor de optie om later te betalen, of annuleer alles geheel kosteloos.
 

Wat te doen in Pullach

Eenmaal in Pullach, vergeet niet een kijkje te nemen bij het Grünwald kasteel voor een snelle trip naar de middeleeuwen en slechts 10 minuten met de auto. Heb je toch liever zin in iets moderners? Rij dan een stukje verder naar Bavaria Filmstadt voor een tour en 4D cinema. Verder kun je in Pullach genieten van wandelingen langs de Isarwerkanaal.

Wat te doen in Pullach in de winter

Na dat je in Pullach een auto huurt is de dichtsbijzijnde skibus op slechts 40 minuten afstand. In dit geval is het je aangeraden om een SUV te huren met winterbanden en vierwielaandrijving om de strenge Duitse winter te doorstaan en natuurlijk ook voor je eigen veiligheid. Geef jezelf een mini ski vakantie tijdens het ontdekken van het Duitse landschap.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties