pforzheim city content
Pforzheim

Auto huren in Pforzheim: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een huurauto in Pforzheim boeken is eenvoudig, voordelig en comfortabel als u gebruikmaakt van de diensten van SIXT. Onze autoverhuurorganisatie heeft wereldwijd de grootste vloot aan exclusieve voertuigen, zoals BMW, Mercedes, Audi en Ford. Het huren van een stadsauto of stationwagen in Pforzheim is net zo gemakkelijk als het huren van een SUV, cabrio of busje. U bent vrij en flexibel om de omgeving te verkennen. SIXT autoverhuur zorgt ervoor dat u kunt genieten van een onbezorgd verblijf in deze bruisende stad aan de noordelijke rand van het Zwarte Woud.

ALLE SIXT LOCATIES

Maak het u gemakkelijk met een auto huren in Pforzheim

Onze autoverhuur Pforzheim voorziet in al uw huurwensen. Ons verhuurstation is snel en eenvoudig te bereiken via de snelweg A8. Het centraal station bevindt zich op een paar kilometer van onze verhuurlocatie. De internationale luchthaven van Stuttgart (STR) ligt op ongeveer 50 kilometer afstand van Pforzheim. Onze deskundige en vriendelijke medewerkers staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar om u aan een auto naar uw behoefte te helpen. Onze service omvat ook het kunnen ophalen en weer inleveren van uw gehuurde auto buiten de openingstijden. U deponeert de autosleutels in de daarvoor bestemde sleutelkluis naast onze ingang. Wel zo gemakkelijk. U kunt daarnaast zonder extra kosten omboeken en annuleren.

pforzheim city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Met volle teugen genieten van de streek met autoverhuur in Pforzheim

Sixt biedt u de mogelijkheid tot goedkoop een auto huren in Pforzheim. Bekijk online ons uitgebreide aanbod en profiteer dankzij onze prijsvergelijking van een voordelige aanbieding. Een reservering is met uw smartphone, smartwatch of tablet zo gedaan. U kunt een voertuigcategorie boeken, een specifieke auto kan niet worden gegarandeerd maar is afhankelijk van de beschikbaarheid. Wij willen dat u maximaal geniet van uw verblijf in Pforzheim. Daarom bieden wij extra's aan als bescherming voor de inzittenden, een extra bestuurder, een navigatiesysteem en een kinderzitje.

pforzheim city small

Met onze autoverhuur verzekert u zich van een onvergetelijk verblijf in Pforzheim

Een auto huren is een duidelijke meerwaarde. Rijd naar het populaire wildpark in Pforzheim, waar u onder meer wasberen, elanden, bizons en wilde zwijnen kunt bewonderen. De St. Michael kerk is het symbool van de stad. Typische Zwabische autotechniek - van tractors tot brandweerwagens - is in het voertuigmuseum van Pforzheim te zien. De natuurrijke omgeving van Pforzheim leent zich bij uitstek voor een autotour. Aan te raden is een ritje naar uitkijktoren Hohewarte aan de zuidkant van de stad. Hier heeft u een adembenemend uitzicht over het gehele noordelijke Zwarte Woud. Met een huurauto in Pforzheim verzekert u zich van een geweldig verblijf in deze stad in de Duitse deelstaat Baden-Würrtemberg.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties