osnabrueck city content
Osnabrück

Auto huren in Osnabrück: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Osnabrück ligt in het beroemde Teutoburger Woud en is daarmee bij uitstek een omgeving die met een huurauto goed bezichtigd kan worden. Natuurlijk leent een fiets of wandelen (de beroemde Hermannsweg) zich om te ontspannen, maar via goedkope autoverhuur is een verkenning met de auto aan te raden. Prachtige slingerende weggetjes door de bossen worden afgewisseld met ruime vergezichten.

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur Osnabrück: in uw eigen tempo

Er zijn verschillende manieren om in Osnabrück te komen. Via de luchthaven Munster-Osnabrück (FMO), maar ook de treinverbindingen naar dit knooppunt van Duitse spoorwegen zijn perfect. Met de sneltrein bent u in korte tijd vanuit Utrecht of Amsterdam in de stad. Let u bij aankomst eens op het bijzondere spoorstation met twee niveaus van treinverkeer. De stad Osnabrück is in de oorlog zwaar getroffen, maar toch is nog voldoende te zien in het oude stadshart. Een wandeling of een autorit door en buiten de stad geeft u een goed beeld van de stad en de bosrijke omgeving. In Osnabrück treft u twee filialen van Autoverhuur Osnabrück om een auto te huren. U heeft de beschikking over een breed aanbod van jonge (nooit ouder dan zes maanden) auto's van een goede kwaliteit. U kunt kiezen uit kleine compacte auto's, ruime stationcars en zelfs SUV's om verder de regio in te trekken. Uit een prijsvergelijking voor goedkope prijzen zult u merken dat onze autoverhuur altijd voordeliger is omdat onze auto's zijn voorzien van extra's als winterbanden en navigatiesystemen. Als u zeker wilt zijn om de juiste auto te huren in Osnabrück dan kunt u online reserveren. Ook vanaf uw smartphone.

osnabrueck city content
Bekijk meer Bekijk minder
osnabrueck city small1

Autoverhuur Osnabrueck zakelijk

Ook zakelijk loont een auto huren in Osnabrück zich. U heeft uitstekende verbindingen naar de belangrijke snelwegen in dit gedeelte van Duitsland, zoals Bremen en Hamburg en ook Berlijn. Als u bijvoorbeeld de grootste beurs van Duitsland, de Hannover Messe wilt bezoeken en betaalbare overnachting wilt hebben, dan is een auto huren en een hotel boeken in Osnabrück en dan naar Hannover rijden eenvoudiger, sneller en goedkoper.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties