Neustadt an der Weinstraße

Auto huren in Neustadt an der Weinstraße: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Wat maakt Neustadt an der Weinstrasse zo speciaal?

24 uur terugbrengen:

Breng jouw huurauto terug wanneer het jou uitkomt.

Luxe voertuigen:

SIXT beschikt over vele luxe huurauto’s van merken zoals BMW.

Klantenservice:

Onze Engelssprekende collega’s helpen jou graag op weg.

Nieuwe auto’s:

Rijd altijd in de nieuwste technologieën en geniet van kwaliteit.

Autoverhuur Neustadt an der Weinstrasse

Geniet van dit prachtige gedeelte van Duitsland met een huurauto van SIXT. Met autoverhuur Neustadt an der Weinstrasse huur je gemakkelijk een auto die aan al jouw behoeften voldoet. Tevens ben je met een ruim aanbod ervan verzekerd dat jouw voertuigcategorie beschikbaar is wanneer jij jouw huurauto komt ophalen. Zo kan je onder andere kiezen tussen een cabrio, sedan, SUV, luxe & sportmodellen en is er nog veel meer keuze. Met boekbare extra’s is jouw huurauto gemaakt voor jouw reisdoeleinden. Kies onder meer uit een navigatiesysteem of extra bestuurder en maak jouw boeking helemaal compleet.

Autoverhuur Neustadt an der Weinstrasse

SIXT vestiging in Neustadt an der Weinstrasse

In het prachtige plaatsje in het westen van Duitsland geniet je van heerlijke wijn met jouw huurauto. Je vindt de vestiging in het AUTO-FIT gebouw tegenover het Shell benzinestation. Vanaf het Neustadt-Böbig treinstation loop je ongeveer 13 minuten via Martin Lutherstrasse naar de vestiging. De SIXT-parkeerplekken van autoverhuur Neustadt an der Weinstrasse bevinden zich aan de Mussbacher Landstrasse 21. Wil jij jouw huurauto na sluitingstijd terugbrengen? Dan kan je de sleutels achterlaten in het sleutelkastje. Je kan tevens jouw huurauto voor en na sluitingstijd tegen betaling ophalen.

Ontdek Neustadt an der Weinstrasse met jouw huurauto

Neustadt staat bekend om zijn wijnhandel. Met een huurauto rijd je gemakkelijk naar de verschillende wijngaarden, zoals Müller-Catoir en WeingutReichsrat von Buhl. Bezoek Neustadt tijdens het wijnfestival, waar je van de nieuwe wijn en verschillende lokale lekkernijen kan genieten. Of rijd met jouw huurauto naar Hambacher kasteel en bezoek de plek waar de democratie in Duitsland werd opgericht.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties