Mosbach

Mosbach AUTOVERHUUR

adres

Neckarelzer Str. 25, 74821 Mosbach

GDS-Code: HDB

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 16:00

ZA:

09:00 - 11:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Mosbach

Waarom is de Mosbach autoverhuur nu zo speciaal?

24u terugbrengmogelijkheid:

Zo kun je je huurauto op elk moment terugbrengen.

Grootste keuze aan voertuigen:

Wij hebben voor elke vakantie de perfecte auto.

Gloednieuwe auto’s:

Je huurvoertuig zal ongeveer maar drie maanden oud zijn.

Steeds tot je dienst:

Onze SIXT medewerkers staan 24u op 7 ter beschikking.

Mosbach autoverhuur

Duitsland op een andere manier verkennen? Ga dan naar Mosbach en gebruik de Mosbach autoverhuur mogelijkheid om die prachtige stad te doorkruisen. Bij SIXT bekom je auto’s uit categorieën zoals economy, sedan, cabrio, SUV, bestelbus en luxe & sportmodellen en zo kun je met een groep geschiedenisliefhebbers in een personenbus naar het Ehemalige Stiftskirche St.Juliana rijden of in een compact met je lief naar de Kandelschussbrunnen cruisen. Je zult nooit de weg kwijtraken dankzij ons navigatiesysteem en met andere extra’s zoals kinderstoelen en extra bestuurder maak je je huurauto compleet.

Mosbach autoverhuur

SIXT vestiging in Mosbach

Een andere reden waarom je je vakantieauto moet huren bij SIXT is omdat onze vestiging in het midden van het centrum ligt en zeer gemakkelijk te bereiken is. Zo liggen wij namelijk op drie minuten wandelen van de Mosbach West tramhalte. Die drie minuten zijn net lang genoeg om je auto gemakkelijk te huren via onze applicatie, website en telefoon. Daarna stap je gewoon bij ons binnen om de sleutels en de dekkingspapieren op te halen en je reis kan beginnen. Het terugbrengen van je auto verloopt even snel, want je moet je voertuig gewoon parkeren op onze parking en je sleutels afgeven aan ons.

Ontdek Mosbach met je huurauto

Als je dan in je comfortabele auto zit, moet je zeker naar het Kandelschussbrunnen rijden want op dit historisch verkenpunt vind je een rustgevende fontein en wondermooie Duitse architectuur. Nog meer prachtige architectuur ontdekken? Dan is een bezoek aan het Hornberg Castle een absolute must. Meer te vinden voor kunst en cultuur? Dan mag het Museum Hornberg niet ontbreken op je to-visit lijstje.