BMW M5 Limousine 2
Lippstadt

Auto huren in Lippstadt: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bij SIXT kunt u diverse voertuigen huren met daarbij allerlei voordelen. De auto's bevatten bijvoorbeeld gratis navigatie en kunt u kosteloos annuleren als de auto niet nodig blijkt te zijn. Dankzij de auto kunt Lippstadt op een hele andere manier beleven. Wilt u goedkoop auto huren in Lippstadt, dan is dat geen probleem. U kunt namelijk kiezen uit diverse prijsklassen. Het is hierbij goed om te weten dat u kunt kiezen voor een bepaalde voertuigcategorie en geen keuze kunt maken voor een specifieke auto. Als u kinderen heeft, zijn opties als een kinderzitje en babyzitje ook beschikbaar. Zo kunt u onbezorgd reizen.

ALLE SIXT LOCATIES

Optimaal genieten dankzij uw huurauto in Lippstadt

Een auto huren in Lippstadt is een verrijking van uw vakantie of bezoek. Door dit te doen, kunt u bijvoorbeeld een uitstapje maken naar het prachtige Möhnesee. Dit is een meer, ontstaan door de bouw van een stuwdam. Het uitzicht dat hierdoor ontstaan is, is adembenemend. De omliggende natuurgebieden zijn ook zeker een bezoek waard. Om nog meer te genieten, kunt u kiezen voor een luxe auto. Zo wordt de reis nog comfortabeler. Met extra keuzes zoals bijvoorbeeld automaat, maakt u het uzelf helemaal gemakkelijk.

BMW M5 Limousine 2
Bekijk meer Bekijk minder
lippstadt city small

Autoverhuur in Lippstadt zorgt voor veel mogelijkheden

In Duitsland kan het weer onvoorspelbaar zijn. Daarom kunt u kiezen voor winterbanden en een sneeuwketting als extra opties. Een skivakantie is op deze manier geen enkel probleem. Met de auto kunt u eenvoudig al uw skispullen vervoeren, zodat u niet hoeft te tillen met alle attributen. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat u een hele andere reden heeft om Lippstadt te bezoeken. De uitdagende golfbaan is een leuke activiteit in de stad. Ook hierbij is het natuurlijk handig om beschikking te hebben tot een auto, omdat u spullen moet vervoeren.

lippstadt city small1

Een auto huren en gemakkelijk ophalen

Onze autoverhuur is speciaal voor u op strategische plekken gevestigd. Na een reis met het vliegtuig, kunt u de auto 24 uur per dag ophalen bij Paderborn Luchthaven (PAD). U rijdt dan in slechts een half uur naar Lippstadt toe. Kiest u voor de trein, dan komt u aan op station Lippstadt. Daarom is er op korte afstand van dit station, ook een Sixt autoverhuur locatie. De huurauto staat hier gereed voor u klaar. Zo kunt u snel op weg en genieten van uw bezoek aan Lippstadt.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties