Limburg

Auto huren in Limburg: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Om uw verblijf in het Duitse Limburg nog aangenamer te maken, reserveert u uw huurauto bij Sixtautoverhuur. Maak een keuze uit een groot aantal voertuigcategorieën en selecteert u ook handige extra opties. Uw auto is gemiddeld zes maanden oud en zeer goed onderhouden. 

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Limburg

SIXT in het Duitse Limburg heeft verschillende categorieën auto’s in diverse huurperiodes. Zo is er een fijne sedan voor een week of een luxe SUV voor een weekend te huur. Jouw verblijf hangt natuurlijk samen met de lengte ervan, zoals een dag, weekend of een hele week. Wil je de auto van extra’s voorzien dan heb je keuze uit bijvoorbeeld navigatie of veilige kinderstoelen in allerlei maten. Ook zeer flexibel is het halen en terugbrengen in Limburg. Gewoon op de locatie van SIXT, waar ons professionele team klaar staat om je in het Engels te helpen. Veel plezier in Limburg.

SIXT diensten in Limburg

Handige tips bij een bezoek aan Limburg

In Limburg huur je een auto onder de 25 jaar:

Huren kan vanaf een leeftijd van 18 jaar, met een rijbewijs dat minstens 1 jaar geldig is.

A-merken bij SIXT voor weinig extra:

Topmerken tegen voordelige prijzen en je kan de auto huren en dan later betalen.

In Limburg een auto huren zonder credit card:

mits er voldoende geld op de rekening staat en als alle voorwaarden kloppen.

Wat te doen in Limburg?

Limburg an der Lahn in de Duitse deelstaat Hessen is een prachtige gemeente aan de rivier de Lahn. De opvallendste bezienswaardigheid is de Dom van Limburg. Deze werd in1235 voltooid en moet je zeker bezoeken. Ook de beroemde Lahn brug en het kasteel Limburg, het middeleeuwse rots kasteel, maken jouw bezoek aan Limburg de moeite waard.hte liefhebber.

Tips voor Limburg in de winter

Limburg in midden Duitsland is in de winter echt een omgeving voor langlaufers. Ook andere wintersporten zijn mogelijk. Maar wie met de huurauto van SIXT de omgeving wil ontdekken, ontmoet de prachtigste winterlandschappen van Duitsland. Ook kun je vanuit Limburg een fijne dagtocht naar Keulen maken. Een winterbelevenis voor de ec

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties